Korting bij Character Training

NVJ-leden ontvangen 20% tot 30% korting op ondergenoemde van Character Training. 

Interview Cursus

Prijs niet-leden € 1.185,80 / Prijs 20% korting € 948,64 (Basisleden) / Prijs 30% korting € 830,06 (Werknemer- en Freelancerleden)

Deze dag dompelt presentator Lara Rense of rasinterviewer Frenk van der Linden je onder in de kunst van het interviewen. Aan het eind van de cursus ben je, door hun persoonlijke aanpak, een betere interviewer en heb je een stijl gevonden die bij je past.


Cursus Online Storytelling (TV + Internet)

Prijs niet-leden € 598,95 / Prijs 20% korting € 479,16 (Basisleden) / Prijs 30% korting € 419,48 (Werknemer- en Freelancerleden)

In deze cursus Online Storytelling leer je de basiselementen van een goed verhaal. Waar moet je op letten als je een idee hebt voor een item of een programma? Hoe selecteer je je onderwerp en welke ingrediënten zijn er minimaal nodig om er een goed item van te maken? Het maken van een goed script is daarbij een belangrijk onderdeel om je idee uit te werken.


Animatie Cursus

Prijs niet-leden € 877,25 / Prijs 20% korting € 701,80 (Basisleden) / Prijs 30% korting € 614,08 (Werknemer- en Freelancerleden)

Steeds meer programmamakers en camjo’s maken tegenwoordig hun eigen animaties. In plaats van een duur extern bedrijf in te huren schuiven ze zelf achter hun computer. Op relatief eenvoudige wijze kun je al mooie animaties in elkaar zetten. Bovendien is het kosteneffectief, creatief en ook nog eens leuk om te doen!


Om als NVJ-lid gebruik te maken van de korting vul je bij het aanmelden voor een cursus bij Character Training in het opmerkingenveld je NVJ lidmaatschapnummer in.

freelancers nvj academy