Korting bij College of MultiMedia

NVJ leden ontvangen 15% korting op ondergenoemde cursussen van het College of Multimedia. 

Adobe Photoshop CC

NVJ-lid € 1.015,75
Geen lid € 1.195,00

De cursus Photoshop behandelt de volledige basis van Photoshop. Zo leer je o.a. werken met maskers, lagen, kleurcorrecties, retouche, resoluties, kleurprofielen reparatie en manipulatie. Verder worden de verschillende manieren van Photoshop gebruik behandeld, zoals voor webpagina’s, drukwerk, gifs, bestandsformaten etc.


Adobe InDesign CC

NVJ-lid € 1.185,75
Geen lid € 1.395,00

De cursus InDesign zorgt ervoor dat je de volledige controle krijgt over InDesign. Na de cursus heb je de controle over typografie met geïntegreerde creatieve ontwerp-, preflight en publicatiefuncties voor de uitvoer van documenten op papier, online of mobiel. Daarnaast leer je interactiviteit toevoegen in PDF’s en ePubs.


Adobe Dreamweaver CC

NVJ-lid € 1.100,75
Geen lid € 1.295,00

Tijdens de cursus Dreamweaver CC leer je de interface en de voornaamste webtechnologieën binnen Dreamweaver, zoals (X)HTML, CSS, Ajax en Javascript kennen.


Adobe Premiere Pro CC

NVJ-lid € 1.100,75
Geen lid € 1.295,00

De cursus Premiere Pro CC behandeld alle facetten van werken met video binnen Premiere Pro CC. Zo leer je om video materiaal in te laten, te monteren en te exporteren voor het internet of andere media.


Apple Final Cut Pro X

NVJ-lid €  1.100,75
Geen lid € 1.295,00

De cursus Final Cut Pro X leert je de basis van video-editing binnen Final Cut Pro X. Je start met eenvoudige video-editing technieken en vervolgens werk je naar de geavanceerde functies van Final Cut Pro X toe.


Avid Media Composer 

NVJ-lid € 892,50
Geen lid € 1.050,00

Tijdens de cursus leer je de interface en video-editing technieken van Avid Media Composer  om deze optimaal te benutten. De cursus bestaat uit klassikale lessen gecombineerd met hands-on praktijkoefeningen.


WordPress

NVJ-lid € 590,75
Geen lid € 695,00

De cursus WordPress zorgt ervoor dat je de volledige basis van WordPress kent. Je bent na de cursus dan ook in staat om je eigen WordPress blogwebsite op te zetten en aan te passen met allerlei plugins en thema’s.


Om als NVJ-lid gebruik te maken van de korting vul je bij het aanmelden voor een cursus bij College of MultiMedia in het opmerkingenveld je NVJ lidmaatschapnummer in.