Sta niet alleen. Word lid van de NVJ

Als NVJ-lid sta je niet alleen. Je krijgt hulp met alles wat jouw werk en veiligheid aangaat. Van rechtsbijstand, tot advies, opleidingen en ook bescherming. Samen met onze leden zetten we ons in voor goede journalistiek, prima cao’s, fatsoenlijke tarieven en persvrijheid. Ook beïnvloeden we samen met jou de publieke en politieke opinie. Jij kunt actief worden in de vereniging en zo mee bepalen welke koers we volgen. Je lidmaatschap betaalt zich dubbel en de dwars terug!

  • Lid worden: #werknemer | #freelancer | #fotograaf en beeldmaker | #starter (t/m 30 jaar) | #student

Contact & service

Wil je gegevens wijzigen of heb je een vraag?
We helpen je graag verder. Bel 020-303 97 00 of stuur een mail aan ledenservice@nvj.nl.

Werknemer

Wij onderhandelen over jouw salaris en alle andere arbeidsvoorwaarden. Bij een reorganisatie of conflict kun je ons inschakelen om jouw belangen te behartigen. Je blijft op de hoogte via Villamedia en kunt korting krijgen op loopbaancoaching, evenementen en verzekeringen.

Meer info werknemer

Freelancer

Als freelancer sta je niet alleen! Wij zetten ons in voor jouw tarief en veiligheid. Via onze juridische dienst ben je altijd zeker van ijzersterke rechtshulp. Ook kun je een (politie)perskaart aanvragen en je kennis up-to-date houden met de NVJ Academy en Villamedia.

Meer info freelancer

Fotograaf of beeldmaker

Een fatsoenlijk tarief voor beeldmakers staat op 1,2 en 3. Inmiddels is er een minimumtarief. Samen werken we aan betere afspraken. Ook kun je als lid naar betaalbare evenementen en cursussen, heb je toegang tot Villamedia en zetten we ons via Persveilig in voor je veiligheid. 

Meer info beeldmaker

Starter

Ben je net afgestudeerd? Je bent lid voor € 9,50 per maand! We helpen met het vinden van een baan of opdracht en met alle juridische informatie daar omheen, je kunt een (politie)perskaart aanvragen en hebt volledig toegang tot Villamedia. Ook zetten we ons in voor goede arbeidsvoorwaarden of je nu in dienst of freelancer bent.

Meer info starter

Student

Studeer je journalistiek? Word lid voor € 3,- per maand. Je maakt meteen onderdeel uit van de grootste journalistenvereniging van Nederland. Je krijgt een studentenperskaart, kunt goedkoop naar evenementen en krijgt informatie en hulp bij het vinden van een stageplaats en je eerste baan. Kortom, je hoort erbij. 

Meer info student

Kies je lidmaatschap