Maak gebruik van Mijn NVJ

In Mijn NVJ staan je lidmaatschaps- en persoonsgegevens in een veilige omgeving. Hier voer je je gegevens in die recht geven op kortingen  of meld je je aan voor een evenement.

>>Ga direct naar Mijn NVJ

Veilige omgeving

Mijn NVJ is een beveiligde omgeving waarin je je lidmaatschaps- en persoonsgegevens kunt beheren.

Voordelen van Mijn NVJ

  • Je kunt je persoonsgegevens aanpassen;
  • Je maakt gebruik van de voordelen van het lidmaatschap: in Mijn NVJ is je korting berekend voor onze diensten, zoals NVJ Academy. Of je meldt je hier aan voor een van onze (gratis) evenementen;
  • Ook niet-leden kunnen gegevens invoeren die rechten geven op kortingen; 
  • Als NVJ-lid kun je hier gegevens inzien die alleen voor NVJ-leden beschikbaar zijn, zoals verslagen, begroting en jaarrekeningen;

  • Ben je als lid ingedeeld in een bepaalde ledengroep, maar kom je voor meerdere ledengroepen in aanmerking, dan kun je je dit makkelijk aanpassen in Mijn NVJ.

Activeer je inlog

Ben je lid van de NVJ en wil je inloggen in Mijn NVJ? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord aan met je e-mailadres dat bij de NVJ bekend is. Met dit wachtwoord kun je inloggen en heb je direct toegang tot Mijn NVJ waarin je je gegevens kunt beheren. Via een link in je mail kun je zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Heb je deze mail een uur na je aanmelding nog niet ontvangen, controleer dan je spambox of neem contact op met onze ledenadministratie via 020-303 97 00 of ledenadministratie@nvj.nl.

Foto: Patricia Rehe