nvjacademylogo.png

Cursussen voor mediaprofessionals

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten. Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.

 

Docenten aan het woord

NVJ Academy telt meer dan 150 educatieve activiteiten, live en online. Wie zijn de docenten die cursussen geven over journalistieke vaardigheden, vakinhoud en ondernemerschap? En welke ervaring nemen zij zelf mee?

Lees meer

Cursisten aan het woord

Cursisten aan het woord over hun vakgebied, loopbaan en de NVJ Academy.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de BTW op een cursus, hoe en wanneer kan je een aanmelding annuleren en is er een wachtlijst voor populaire cursussen? Antwoorden op deze en andere vragen lees je in de Vraagbaak van de NVJ Academy.

Naar de Vraagbaak

Ontvang tweewekelijks het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

* verplicht

NVJ Academy partners

Blijven leren via korting op het cursusaanbod van onze partners.

 

Overzicht partners

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.

Contact

Mail nvjacademy@nvj.nl
Bel 020-3039739
Twitter @nvjacademy

Zo ontvang je 50% korting bij de NVJ Academy

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen, ook als je geen NVJ-lid bent. Om gebruik te kunnen maken van de ZZP-korting maak je een account aan in MijnNVJ. Hierin geef je aan dat je als zelfstandige in de media werkt. Lees hier hoe je dat doet.

Bekijk het aanbod