nvjacademylogo.png

Cursussen voor mediaprofessionals

De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursus­aanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.

Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.

Leden van de NVJ ontvangen 20 tot 50 procent korting. Partnerkortingen staan vermeld op de website. Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de BTW op een cursus, hoe en wanneer kan je een aanmelding annuleren en is er een wachtlijst voor populaire cursussen? Antwoorden op deze en andere vragen lees je in de Vraagbaak van de NVJ Academy.

Naar de Vraagbaak

NVJ Academy partners

De NVJ Academy werkt samen met andere organisaties waardoor het aanbod is verbreed met activiteiten die in teken staan van actuele thema’s, verdieping en specialisatie.

Overzicht partners

Karin Lassche: ‘Opfrissen is noodzakelijk’

Karin Lassche is redacteur en tekstschrijver. Na een lange tijd in loondienst te hebben gewerkt voor verschillende werkgevers werd ze vijf jaar geleden zelfstandig onder de naam Klasse Tekst. Lassche volgt regelmatig trainingen bij de NVJ Academy.

Lees verder

Ontvang het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

* verplicht

Zo ontvang je 50% korting bij de NVJ Academy

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen, ook als je geen NVJ-lid bent. Om gebruik te kunnen maken van de ZZP-korting maak je een account aan in MijnNVJ. Hierin geef je aan dat je als zelfstandige in de media werkt. Lees hier hoe je dat doet.

Bekijk het aanbod

Meer informatie & contact

Mail naar nvjacademy@nvj.nl
Bel ons op 020-303 97 39
Volg de NVJ Academy op Twitter @nvjacademy en Facebook

CRKBO geregistreerd

NVJ Academy staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor vrijgesteld van BTW.