Speciaal aanbod voor programmamakers

Een cao komt niet tot stand zonder de gezamenlijke kracht en steun van onze leden. Daarom kun jij als programmamaker gratis lid worden van de NVJ zolang de cao-onderhandelingen voor de Publieke Omroep lopen. Daarna ontvang je de rest van het jaar 25% korting.

Je lidmaatschap

Wanneer je onderstaand formulier invult word je Werknemerlid van de NVJ. Daarmee versterk je niet alleen jouw positie bij de Publieke Omroep, je profiteert namelijk ook meteen van de voordelen van het lidmaatschap. Zo ontvang je tot 50% korting op cursussen van de NVJ Academy, ontvang je gratis Villamedia Magazine en heb je recht op juridische bijstand. Kijk hier voor alle voordelen van je lidmaatschap.

Wat je moet weten

  • Dit tijdelijke aanbod loopt tot 15 februari 2020
  • Je betaalt geen contributie tot de maand na het sluiten van een cao akkoord in de Publieke Omroep
  • Daarna heb je je recht op 25% korting op je maandelijkse kosten voor de resterende maanden van het eerste jaar
  • Inclusief 25% korting zijn de kosten het eerste jaar € 23,60 per maand (netto maximaal € 15,-*)
  • Na het eerste jaar betaal je € 31,50 per maand (netto maximaal € 20,-*)
  • Is je bruto maandinkomen lager dan € 2.695, dan betaal je € 17,30 per maand in 1e jaar, daarna € 23,10 per maand (netto maximaal € 15,-*)

* Contributie voor de NVJ is aftrekbaar voor je inkomstenbelasting.

Wanneer een collega die werkt voor de Publieke Omroep jouw op het lidmaatschap heeft gewezen ontvangt hij of zij als dank € 50,-! Vul hieronder de gegevens in zodat we de betaling kunnen regelen.

Door dit formulier te versturen machtig je de NVJ tot het maandelijks incasseren van de contributie via het bovengenoemde bankrekeningnummer vanaf de eerste maand volgend op het sluiten van het cao akkoord. Je gaat het NVJ lid maatschap aan voor tenminste één jaar. Je geeft toestemming voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals staat beschreven in NVJ’s privacyreglement

 


Ben je al lid? Maak dan je collega lid van de NVJ!

Ben je al lid van de NVJ en werk je bij de Publieke Omroep? Meer leden, meer power! Daarom hebben we voor jou t/m 15 februari een speciale actie: maak je collega lid en ontvang € 50,-

Meer info