Starters

Festival van de journalistiek 2018


Nederlanders in het buitenland en buitenlanders in Nederland. Het thema van het komende Festival van de Journalistiek is: over de grens. Met Fidan Ekiz, Ajouad El Miloudi, Jan Kleinnijenhuis, Natasja Gibbs e.v.a.

Naar festivalpagina

Inspiratie nodig?

Inspiratie nodig? In de rubriek Professionals uitgelicht vind je inspirerende verhalen van collega's over werken in de journalistiek.

Meer inspiratie

2018-08-30-banner-studenten-villamedia-w

Mentor Speeddate

Ben je afgestudeerd en zoek je nog je weg op de journalistieke arbeidsmarkt? Maak dan een afspraak voor een Mentor Speeddate!

Reserveer je plek!

Studentenperskaart aanvragen

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Je eigen bedrijf starten

Denk je er over om na je opleiding een eigen bedrijf te beginnen? De NVJ heeft in het thema Ondernemerschap > Starten alles voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

Onderwerp uitgelicht: Ethiek

Binnen journalistieke opleidingen is ethiek een belangrijk onderwerp. De NVJ heeft op haar website de verschillende codes en informatie bij elkaar gezet onder Thema's > Ethiek, bijvoorbeeld de Code van Bordeaux en de Code voor de journalistiek.
 

Naar ethiek

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!