Starters

ViP-leden gratis naar De Tegel

ViP-leden van de NVJ kunnen gratis naar het middagprogramma van De Tegel. Naast een leuke leerzame middag kun je daarna mee eten en gratis naar het avondprogramma! Dit jaar draait het middagprogramma om regio-, lokale- en hyperlokale journalistiek en hoe te wapenen tegen de lokale macht. Naast een leuke leerzame middag kun je daarna mee eten en gratis naar het avondprogramma!

Info en aanmelden

Summer School Financiële Journalistiek

Om financiële journalistiek kan niemand heen. Of het nu gaat om schulden bij lagere inkomens, belastingtrucs van profvoetballers, de krapte op de woningmarkt of de tekorten op de arbeidsmarkt. Voor journalisten is het noodzakelijk dat ze iets van dit onderwerp af weten. Volg daarom de 4-daagse Summer School Financiële Journalistiek.

Info en aanmelden

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

50% korting op cursussen

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen.

Bekijk het aanbod

Belastingaangifteservice voor leden

De NVJ biedt haar leden een zeer voordelige belastingaangifteservice. Vanaf maart 2019 zullen onze belastingadviseurs regelmatig aanwezig zijn op het NVJ-secretariaat om de aangiften van 2018 te verzorgen. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, de kosten en hoe je een afspraak kunt maken.

Meer informatie
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Studentenperskaart aanvragen

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Je eigen bedrijf starten

Denk je er over om een eigen bedrijf te beginnen? De NVJ heeft in het thema Ondernemerschap > Starten alle handige informatie voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

Villamedia Vacatures