Starters

Belastingaangifteservice voor leden

De NVJ biedt haar leden een zeer voordelige belastingaangifteservice. Vanaf maart 2019 zullen onze belastingadviseurs regelmatig aanwezig zijn op het NVJ-secretariaat om de aangiften van 2018 te verzorgen. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, de kosten en hoe je een afspraak kunt maken.

Meer informatie
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

NVJ Academy

LinkedIn Masterclass
dinsdag 26 februari 2019
Schrijven voor Google
donderdag 28 februari 2019
Podcast maken
dinsdag 5 maart 2019

50% korting op cursussen

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen op het gebied van ondernemerschap en specialiseren. Bijvoorbeeld:

Bekijk het aanbod

Anne-Maaike Ekkelkamp: ‘Dit is wie ik ben’

Anne-Maaike Ekkelkamp (23) is freelance tekstschrijver en cultuurblogger. Ze zette zichzelf op de kaart met haar bureau Eigentijds Media, mede dankzij de cursus Toon je Expertise van de NVJ Academy.

Lees verder

Studentenperskaart aanvragen

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Je eigen bedrijf starten

Denk je er over om een eigen bedrijf te beginnen? De NVJ heeft in het thema Ondernemerschap > Starten alle handige informatie voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie