Starters

Mentor Speeddates

Ben je afgestudeerd en zoek je nog je weg op de journalistieke arbeidsmarkt? Maak dan een afspraak voor een Mentor Speeddate!

Reserveer je plek!

23 juni: Freelancersfestival

Het thema van het Freelancersfestival 2018 is Grenzeloos freelancen! Want grenzen vervagen: schrijvende journalisten moeten fotograferen en fotografen wordt gevraagd om te filmen en te schrijven. Met o.a. Ruben Terlou, Britt van Uem en Joris Luyendijk.

Festivalpagina

Vers in de Pers

Vers in de Pers is de jongerensectie van de NVJ. Speciaal voor starters en studenten organiseert ViP gezellige borrels, workshops, debatten en natuurlijk het Festival van de Journalistiek.

Naar ViP

Studentenperskaart aanvragen

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Je eigen bedrijf starten

Denk je er over om na je opleiding een eigen bedrijf te beginnen? De NVJ heeft in het thema Ondernemerschap > Starten alles voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

Onderwerp uitgelicht: Ethiek

Binnen journalistieke opleidingen is ethiek een belangrijk onderwerp. De NVJ heeft op haar website de verschillende codes en informatie bij elkaar gezet onder Thema's > Ethiek, bijvoorbeeld de Code van Bordeaux en de Code voor de journalistiek.
 

Naar ethiek

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!