Belastingaangifteservice

Als zelfstandig ondernemer krijg je jaarlijks te maken met belastingaangifte. Je betaalt inkomstenbelasting en je kunt ieder jaar rekenen op een voorlopige schatting en belastingaanslag. Om je inkomsten zo hoog mogelijk te houden is het goed om te weten wat een urencriterium is, Zelfstandigenaftrek, eventuele startersaftrek, wat je onkosten zijn en je bedrijfskosten. Hier vind je meer informatie.

Onze belastingadviseurs staan voor je klaar

Duizelt het je nu allemaal? Dan kun je ook de Belastingaangifteservice van de NVJ inschakelen. Onze belastingadviseurs Marina Clausing en Agnes Reeling zijn regelmatig aanwezig op het NVJ-secretariaat om de aangiften te verzorgen. Dit kan tegen een aantrekkelijk tarief voor leden.

Een afspraak van anderhalf uur is meestal voldoende

Doorgaans is de afspraak van anderhalf uur voldoende voor een aangifte. Het is ook mogelijk om een afspraak van anderhalf uur te maken en daarna een vervolgafspraak te maken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je starter bent en je nog heel veel vragen hebt over je ondernemerschap of graag hulp krijgt bij het inrichten van de administratie. In dat geval ben je bij een tweede afspraak goed voorbereid om de aangifte te komen doen.