Studenten

Gratis NVJ-lidmaatschap

Jij bent als student gratis lid van de NVJ zolang je studeert. Daarmee maak je meteen deel uit van het grootste professionele netwerk in je vakgebied. Bovendien profiteer je meteen van alle voordelen.

Lees meer

Maak je collega lid en krijg € 25

Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega betalend lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening.

Naar het formulier

Vers in de Pers

Vers in de Pers is de jongerensectie van de NVJ. Speciaal voor starters en studenten organiseert ViP gezellige borrels, workshops, debatten en natuurlijk het Festival van de Journalistiek.

Naar ViP

Studentenperskaart aanvragen

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Je eigen bedrijf starten

Denk je er over om na je opleiding een eigen bedrijf te beginnen? De NVJ heeft in het thema Ondernemerschap > Starten alles voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

Onderwerp uitgelicht: Ethiek

Binnen journalistieke opleidingen is ethiek een belangrijk onderwerp. De NVJ heeft op haar website de verschillende codes en informatie bij elkaar gezet onder Thema's > Ethiek, bijvoorbeeld de Code van Bordeaux en de Code voor de journalistiek.
 

Naar ethiek

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!