Studentenperskaart aanvragen

 

NVJ-Banner-Studentlid-580x68-zachtroze.jpg

Als studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen waarmee je de mogelijkheid hebt om je te identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

De Studentenperskaart is geldig gedurende het jaar van de opleiding van 1 september tot en met 31 augustus. De Studentenperskaart is gratis voor NVJ Studentleden die € 3,50 per maand betalen. Gratis leden betalen € 30,50. Wil jij je gratis lidmaatschap omzetten naar een NVJ Studentlidmaatschap? Dat kan heel makkelijk hier »

Aanvragen

Vul onderstaand formulier in.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.

Ben je NVJ Studentlid (€ 3,- per maand)? Dat is goed nieuws! Je ontvangt de Studentenperskaart gratis. Ben je gratis lid van de NVJ dan kost de Studentenperskaart € 25,50 en is het nodig dat je je IBAN-nummer achterlaat. Je kunt natuurlijk ook eerst NVJ Studentlid worden. Dat regel je heel makkelijk hier »

Ben je gratis Studentlid vul dan hieronder je IBAN nummer in zodat we E 25,50 van je rekening kunnen schrijven. Heb je een betaald Studentlidmaatschap dan is de Studentenperskaart gratis en kun je dit veld overslaan.