Vers in de Pers, voor studenten Journalistiek

versindeperslogo.pngBen je student media of journalistiek en zoek je een stageplek, wil je netwerken, antwoord op vragen of een specifieke skill leren? Dan kan bij de NVJ. Wij helpen je verder.

Stage? Check Villamedia!

De leukste stages in de journalistiek vind je op villamedia.nl! En ben je toe aan een (bij)baan of opdracht, dan vind je die daar ook. Gratis voor NVJ-Studentleden!

Villamedia Stages

Studentenperskaart aanvragen

Als gratis NVJ-Studentlid kun je de NVJ-Studentenperskaart aanvragen om je te kunnen identificeren als journalist. Handig voor op de perstribune of als je een congres of festival wilt verslaan.

Aanvragen

Nieuws van Vers in de Pers

Lees hier alles over onze visie, missie, plaats in de organisatie, het bestuur en maak kennis met de huidige bestuursleden.

Naar ViP-bestuur

NVJ Tarievencalculator

Welke vergoeding vraag jij aan je potentiële opdrachtgever? Met de tarievencalculator van de NVJ maak je een juiste inschatting over wat je kunt vragen per uur. Bereken hier je tarief!

Tarievencalculator

Studenten zijn gratis NVJ lid

Studeer je journalistiek dan ben je gratis lid worden van de NVJ! Je hoort dan bij Vers in de Pers, de jongerensectie van de NVJ. Je krijgt toegang tot villamedia.nl, je wordt uitgenodigd voor borrels en je kunt je Studentenperskaart aanvragen.

Studentlidmaatschap

Luuc ter Velde over essentiële vaardigheden voor journalisten in 2020.

Lees het artikel

Met deze vijf tips van Luuc ten Velde rock je al je pitches!

Lees het artikel