Vind je ook dat journalistiek een prijs heeft? Stuur ons je quote!

Zoals je weet voert de NVJ sinds een maand de campagne Journalistiek heeft een Prijs, omdat wij vinden dat journalisten op professionele wijze kun werk moeten kunnen doen tegen een fatsoenlijke beloning.

Het is nu van het grootste belang dat deze campagne openlijk door jullie, journalisten, wordt gedragen. En daarom vragen wij je hulp!

Vind je ook dat het de hoogste tijd is dat er weer geïnvesteerd wordt in journalisten? Stuur ons dan je quote - max. 30 woorden - die antwoord geeft op de vraag: Heeft journalistiek een prijs? 

En wil je hierbij ook een portretfoto (mag een pasfoto zijn) meesturen?

 

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Collage van steunbetuigingen

Alle quotes en steunbetuigingen van journalisten, politici, wetenschappers en anderen, worden verzameld en zullen als een grote collage worden ontworpen.

Hiermee willen we duidelijk maken dat journalisten niet alleen staan en dat we gezamenlijk optreden voor de waardering die past bij het belang van ons vak.

Deze fotocollage zal in december op posterformaat worden overhandigd aan politici en uitgevers om te laten zien dat de campagne breed wordt gedragen.

Ja | Journalistiek heeft een prijs

Met de campagne Journalistiek heeft een prijs wil de NVJ duidelijk maken dat er voldoende bestaanszekerheid voor journalisten moet zijn als voorwaarde voor onafhankelijke journalistiek. Download het witboek.

Naar de actiepagina