Werknemers

2020. Een ander jaar dan alle andere. Maar onze missie bleef gelijk: het opkomen voor de belangen van jou en die van je collega’s. Bekijk nu het overzicht van wat we in de afgelopen maanden hebben ondernomen.

lees meer

Ik maak me hard voor de regionale media

‘Om op de hoogte te blijven van wat er speelt op alle redacties hebben we meer mensen nodig. Mensen vol enthousiasme, die verantwoordelijkheid willen nemen en willen helpen om de NVJ zichtbaar te maken én te houden.’  - Robbert Minkhorst #wijzijndenvj

Lees verder

Er hangt zo’n fijne vertrouwelijke sfeer

‘De NVJ biedt veel ruimte voor eigen initiatief en het is ontzettend leerzaam. Je leert samenwerken, zowel binnen als buiten je sectie, en organiseert gezamenlijk evenementen.’ - Thomas de Heide

Lees verder

Een sterkere NVJ is goed voor de gehele journalistiek

‘Via de NVJ wordt je netwerk groter en krijg je andere inzichten. Bovendien is het ook echt leuk om andere mensen te spreken en van elkaar te leren.’ - Rik Konijnenbelt #wijzijndenvj

Lees verder

Jouw persoonlijk adviseur

Bij onze secretarissen kun je terecht met vragen over bijvoorbeeld je werkgever, je arbeidsomstandigheden of een sociaal plan.

Contactgegevens

Thuiswerken

Hoe richt je je thuiswerkplek in en wat gebeurt er met je reiskostenvergoeding? Alles over je rechten en plichten en tips hoe je het thuiswerken het beste kunt volhouden.

Lees meer

Hulp nodig? Bel onze juristen

Dreigt er een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag? Wil je weten in welke salarisschaal je nieuwe functie hoort? Maak gebruik van het telefonisch spreekuur van de NVJ Advocaten en Juristen. Van maandag tot en met donderdag tussen 14.00-17.00 uur bel je met 020-303 97 00. Gratis voor NVJ-leden!

Meer informatie

Loopbaanbegeleiding

Wat wil je met je loopbaan? Heb je wel ambities maar geen echt plan? De NVJ biedt samen met Media Movers persoonlijke loopbaanbegeleiding aan. Bekijk de mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding

Cao's

Waar heb jij, als werknemer, recht op? In welke salarisschaal is je functie ingedeeld. Hoe zit het met zwangerschapsverlof. Bekijk het zelf op onze cao-pagina's.

Lees meer

Meldpunt PersVeilig

Heb je als journalist te maken met bedreigingen en intimidaties? Dan kun je deze melden bij het Meldpunt PersVeilig. Het meldpunt heeft als doel de positie van journalisten tegen agressie en geweld tegen te gaan.

Naar persveilig.nl