Werknemers

Word lid van de NVJ

Wij onderhandelen over jouw salaris en alle andere arbeidsvoorwaarden. Bij een reorganisatie of conflict kun je ons inschakelen om jouw belangen te behartigen. Je blijft op de hoogte via Villamedia en kunt korting krijgen op loopbaancoaching, evenementen en verzekeringen.

Meer info lid worden

12 inzichten in het cao-traject

Hoe werkt een onderhandelingstraject en waarom heb je daar leden voor nodig? We leggen het uit aan de hand van 12 inzichten.

lees de inzichten

Hulp nodig? Bel onze juristen

Dreigt er een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag? Of wil je weten wat de gevolgen van een slechte beoordeling zijn? Schakel dan onze juristen en advocaten in. Je kan contact met hen opnemen door een e-mail te sturen naar juridisch@nvj.nl onder vermelding van je lidmaatschapsnummer. Gratis voor NVJ-leden!

Meer informatie

Jouw persoonlijk adviseur

Bij onze secretarissen kun je terecht met vragen over bijvoorbeeld je werkgever, je arbeidsomstandigheden of een sociaal plan.

Contactgegevens

Loopbaanbegeleiding

Wat wil je met je loopbaan? Heb je wel ambities maar geen echt plan? De NVJ biedt samen met Media Movers persoonlijke loopbaanbegeleiding aan. Bekijk de mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding

Cao's

Waar heb jij, als werknemer, recht op? In welke salarisschaal is je functie ingedeeld. Hoe zit het met zwangerschapsverlof. Bekijk het zelf op onze cao-pagina's.

Lees meer