Werknemers

2020. Een ander jaar dan alle andere. Maar onze missie bleef gelijk: het opkomen voor de belangen van jou en die van je collega’s. Bekijk nu het overzicht van wat we in de afgelopen maanden hebben ondernomen.

lees meer

Jouw persoonlijk adviseur

Bij onze secretarissen kun je terecht met vragen over bijvoorbeeld je werkgever, je arbeidsomstandigheden of een sociaal plan.

Contactgegevens

Thuiswerken

Hoe richt je je thuiswerkplek in en wat gebeurt er met je reiskostenvergoeding? Alles over je rechten en plichten en tips hoe je het thuiswerken het beste kunt volhouden.

Lees meer

Hulp nodig? Bel onze juristen

Dreigt er een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag? Wil je weten in welke salarisschaal je nieuwe functie hoort? Maak gebruik van het telefonisch spreekuur van de NVJ Advocaten en Juristen. Van maandag tot en met donderdag tussen 14.00-17.00 uur bel je met 020-303 97 00. Gratis voor NVJ-leden!

Meer informatie

Eerste hulp bij online bedreigingen

 

Wat moet je doen bij online bedreigingen? Bekijk hier de trailer en volg de gratis training op persveilig.nl De training duurt slechts 25 minuten.

Cao's

Waar heb jij, als werknemer, recht op? In welke salarisschaal is je functie ingedeeld. Hoe zit het met zwangerschapsverlof. Bekijk het zelf op onze cao-pagina's.

Lees meer

Meldpunt PersVeilig

Heb je als journalist te maken met bedreigingen en intimidaties? Dan kun je deze melden bij het Meldpunt PersVeilig. Het meldpunt heeft als doel de positie van journalisten tegen agressie en geweld tegen te gaan.

Naar persveilig.nl