Zoek Het Uit | Leidinggeven aan journalistiek onderzoek

Over het programma

Eigen onderzoek, dat nieuwe onthullingen en onderscheidende achtergronden oplevert. Welke journalist wil dat niet? Intussen is vrijwel elke redactie méér gaan doen met minder mensen. Om bij die productiedruk eigen onderzoek te waarborgen en te versterken, zetten NVJ Academy en VVOJ samen een trainingsprogramma op: Zoek Het Uit. Deze eerste leergang is speciaal bedoeld voor ‘chefs tegels lichten’, (aspirant) leidinggevenden, freelance en in loondienst. Een rol met bijzondere verantwoordelijkheden, die specialistische kennis en kunde vergt. Om die te versterken, is er de leergang Zoek Het Uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek. Kortom, hoe wordt een goede journalist een puike chef?

Executive leergang & modules

Praktische info & aanmelden


Testimonial Wilma de Haan

Testimonial Evert de Vos


De Nederlandse Vereniging van Journalisten- vertegenwoordigt de materiële en immateriële belangen van haar bijna 8.000 zelfstandig en in loondienst werkende leden in Nederland.

Lees verder

De Vereniging van Onderzoeksjournalisten wil kwaliteits- en onderzoeksjournalistiek bevorderen. Juist in een tijd van bedrijfseconomische en arbeidsrechtelijke, juridische en politieke druk.

Lees verder

Contact - Zoek het uit

Yvonne Dankfort, manager NVJ Academy
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy

Karel van den Berg
0629003246
karel@demediapraktijk.nl