Zoek Het Uit | Leidinggeven aan journalistiek onderzoek

Over het programma

Eigen nieuws en onthullingen, uit eigen onderzoek. Welke journalist of chef wil dat niet? Intussen is vrijwel elke redactie méér gaan doen met minder mensen. Hoe waarborg je als chef dat je redactieteam toch onderscheidend onderzoek kan doen? Om die vraag draait het in de leergang Zoek Het Uit - leiding geven aan journalistiek onderzoek, aangeboden door de NVJ Academy en de VVOJ. Een trainingsprogramma van tien thema’s verdeeld over zes dagen in het najaar, over concreet toepasbare vaardigheden in de redactiepraktijk, met journalistiek ervaren trainers. Speciaal voor leidinggevenden, in hun rol die specifieke verantwoordelijkheden die heel eigen inzichten en vaardigheden vereist.

 

Executive leergang

  

Info

Praktische info & aanmelden


Testimonial Lody Trepels

Testimonial Folkert Jensma

Testimonial Evert de Vos


De Vereniging van Onderzoeksjournalisten wil kwaliteits- en onderzoeksjournalistiek bevorderen. Juist in een tijd van bedrijfseconomische en arbeidsrechtelijke, juridische en politieke druk.

Lees verder

De Nederlandse Vereniging van Journalisten- vertegenwoordigt de materiële en immateriële belangen van haar bijna 8.000 zelfstandig en in loondienst werkende leden in Nederland.

Lees verder

Contact - Zoek het uit

Yvonne Dankfort, manager NVJ Academy
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy

Karel van den Berg
0629003246
karel@demediapraktijk.nl