Freelancers

Summer Course Interviewen

Nieuw bij de NVJ Academy: Summer Course Interviewen door Brigit Kooijman (o.a. Volkskrant en NRC). Een unieke kans is om intensief met interviewen bezig te zijn. De training valt onder de 50%ZZP actie! Daarmee krijg je als zelfstandige in de media 50% korting.

Meer informatie

Koop nu je early bird ticket voor De Ondernemende Journalist

De eerste namen zijn bekend! Keynotespreker is niemand minder dan Jake Halpern, de Amerikaanse Pulitzer-prijswinnaar, journalist, auteur en radioproducent. Andere namen zijn Annemarie van Gaal, Sheila Sitalsing en Hadassah de Boer. Bestel nu alvast je early bird ticket en bespaar 20% op je reguliere ticket.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

NVJ tarievencalculator

Welke vergoeding vraag jij aan je potentiële opdrachtgever? Met de tarievencalculator van de NVJ maak je een juiste inschatting over wat je kunt vragen per uur. Bereken hier je tarief!

Tarievencalculator

50% korting op cursussen

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen.

Bekijk het aanbod
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Zelfstandigenspreekuur

Aan welke eisen moet je administratie voldoen? Wat zijn de vuistregels om tot een wenselijk tarief te komen? Krijg je vergoeding voor het doorplaatsen van teksten en foto's? NVJ-leden kunnen gratis gebruik maken van het zelfstandigenspreekuur.

Meer info