Freelancers

Belastingaangifteservice voor leden

De NVJ biedt haar leden een zeer voordelige belastingaangifteservice. Vanaf maart 2019 zullen onze belastingadviseurs regelmatig aanwezig zijn op het NVJ-secretariaat om de aangiften van 2018 te verzorgen. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, de kosten en hoe je een afspraak kunt maken.

Meer informatie
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

50% korting op cursussen

Werk jij als zelfstandige in de media? Dan krijg je 50% korting op veel cursussen.

Bekijk het aanbod

Freelancen = Ondernemen

Nu met 50% korting: de 3-daagse cursus Freelancen = Ondernemen. Start of optimaliseer je freelance praktijk met de tools en tips die je leert tijdens deze cursus. "Een leerzame en complete cursus door een zeer inspirerende docent." We starten op 14 maart. Meld je aan!

Meer info

Zelfstandigenspreekuur

Aan welke eisen moet je administratie voldoen? Wat zijn de vuistregels om tot een wenselijk tarief te komen? Krijg je vergoeding voor het doorplaatsen van teksten en foto's? NVJ-leden kunnen gratis gebruik maken van het zelfstandigenspreekuur.

Meer info

Ja | Journalistiek heeft een prijs

Met de campagne Journalistiek heeft een prijs wil de NVJ duidelijk maken dat er voldoende bestaanszekerheid voor journalisten moet zijn als voorwaarde voor onafhankelijke journalistiek. Download het witboek.

Naar de actiepagina

Villamedia Vacatures