Klanten zeer tevreden over NVJ Advocaten & Juristen

woensdag 13 mei 2020

Leden die in 2019 zijn geholpen door NVJ Advocaten & Juristen zeggen zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Dit blijkt uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek over de ondersteuning door de juridische afdeling.

De vragen binnen het tevredenheidsonderzoek hebben met name betrekking op bereikbaarheid, kwaliteit van de ondersteuning, klantgerichtheid en kennis en kunde van de juristen. Op de vraag hoe de leden de samenwerking met de advocaat of jurist hebben ervaren, antwoordde 93 procent uitstekend en goed. De wijze waarop de zaak in behandeling werd genomen werd beoordeeld met 94 procent uitstekend en goed. De meeste respondenten (92%) vulden uitstekend en goed in bij het totaaloordeel over afhandeling van de zaak.

NVJ Advocaten & Juristen nam in 2019 1.819 adviesvragen en zaken in behandeling. Veel vragen en zaken gingen in 2019 over arbeidsvoorwaarden, einde arbeidsovereenkomst, auteursrecht, contractenrecht, incasso en portretrecht.

Dagelijks spreekuur NVJ Advocaten & Juristen

De afdeling NVJ Advocaten & Juristen is voor leden van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoon: 020 3039 700. Via email: juridisch@nvj.nl. Meer informatie op www.nvj.nl/rechtshulp

Ben je nog geen lid? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap

nvjacademylogo.png