Laatste plaatsen beschikbaar voor gratis training fotojournalisten

maandag 28 september 2020

NVJ Academy heeft een online training ‘Onderhandelen & Ondernemen’ ontwikkeld speciaal voor fotojournalisten die lid zijn van de NVF. Tijdens twee middagen krijg je antwoord op vragen als: in welke vijver met klanten vis je? Wat voegt jouw product toe aan de business van je (potentiële) klanten? Hoe onderhandel je over je tarief? Wees er snel bij want voor de training op 2 en 9 oktober zijn nog twee plekken beschikbaar.

foto: Paul van Riel

In deze training kijk je met collega’s in kleine kring naar jouw activiteiten als fotograaf. Er wordt gewerkt aan de hand van jullie eigen praktijkvoorbeelden, waarbij je nieuwe antwoorden en inzichten verwerft en waardoor je een krachtiger gesprekspartner wordt.

De training bestaat uit twee delen. Belangrijk dat je voor beiden delen aanwezig kunt zijn. Voorafgaande aan de eerste module krijg je wat thuiswerk (+/- 45 minuten). Dat thuiswerk is onderdeel van de training.

De training is kosteloos en alleen voor NVF-leden.

Data

2 en 9 oktober 13:30 - 16:00 uur 

Aanmelden

Stuur een mail naar Mariette Koning via mkoning@nvj.nl o.v.v. het onderwerp ‘training NVF - Onderhandelen & Ondernemen’. Vermeld in je mail je contactgegevens en op welke datum je aan Onderhandelen & Ondernemen deel wilt nemen. Als bevestiging ontvang je een e-mail met een Zoom-link.

Over de trainer

Peter Schneider is al ruim twintig jaar actief als zelfstandige trainer en coach en heeft onder andere meerdere workshops in opdracht van Dupho gegeven.

nvjacademylogo.png