Daarom ben je als student lid van de NVJ!

Studeer je journalistiek of volg je een opleiding in de media en ben je niet ouder dan 35 jaar? Word NVJ Studentlid voor € 3,50 per maand. Je maakt meteen onderdeel uit van de grootste journalistenvereniging van Nederland. Je krijgt een studentenperskaart, 2 uur juridisch advies, je kunt goedkoop naar evenementen en krijgt informatie en hulp bij het vinden van een stageplaats en je eerste baan. Kortom, je hoort erbij. Je lidmaatschap betaalt zich dubbel en dwars terug!

Daarom ben ik lid - Nova Spier

Word Studentlid en ontvang gratis het boekje Recht en Journalistiek! 

   
Speciaal voor jou!
Wat je krijgt Studentlid

 

 
  € 3,50 per maand
NVJ Studentenperskaart* Gratis
Juridisch advies over betaald journalistiek werk* Tot 2 uur per jaar
Villamedia Stages, Vacatures en Opdrachten v
Villamedia Nieuws online en Magazine v
Gratis of met flinke korting naar evenementen en debatten v
Online Carrière Lab, informatie over het starten van je carrière v
Korting op NVJ Academy Tot 30% korting
Sollicitatie-, loopbaan- en zelfstandigenadvies Gratis
Korting op verzekeringen v
Netwerk van 8.000 vakgenoten v
  word nu lid

 

*Lees hier extra informatie over deze dienst en je lidmaatschap

Veelgestelde vragen over je lidmaatschap

  • Je lidmaatschap stopt automatisch wanneer je afstudeert. Wij checken vooraf die datum nog even met je door je een e-mail of WhatsApp te sturen. Wanneer je stopt met je studie is het de bedoeling dat je zelf contact opneemt. Wanneer we niets van je horen word je op de door jou opgegeven afstudeerdatum uitgeschreven.
  • Als NVJ Studentlid heb je recht op een juridisch consult per jaar over werkgerelateerde zaken. Verder kun je veel juridische informatie vinden op onze website. Bijvoorbeeld informatie over contracten, auteursrecht of ontslag.Je komt wel in aanmerking voor een Young Professional lidmaatschap, waarbij volledige juridische ondersteuning is inbegrepen. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 10,50 per maand. Het eerste jaar krijg je 25% korting en is dat slechts € 7,85 per maand. Je bent meteen volwaardig lid van de NVJ en profiteert van alle voordelen.
  • We zoeken altijd actieve leden voor onder meer het bestuur, beleidsteams en vakgroepen. Je secretaris kan je daar alles over vertellen.
  • Bij de NVJ hebben de leden het voor het zeggen. Jij wordt als lid op basis van je profiel ingedeeld bij een ledengroep. Deze ledengroepen worden vertegenwoordigd door een vakgroep. Iedere vakgroep wordt binnen de NVJ bijgestaan door een secretaris. De secretaris komt, samen met de werkorganisatie, op voor de belangen van jouw ledengroep.
  • Ja, die korting wordt meteen verrekend in de shop.
  • Ja hoor. We toetsen wel of je aan de voorwaarden voldoet. Als dat in orde is, ontvang je je perskaart binnen enkele dagen. Mocht je echt dringend een perskaart nodig hebben, bel dan even met de ledenadministratie (020-3039700).

Heb je een andere vraag? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Contact & service

Wil je gegevens wijzigen of heb je een vraag?
We helpen je graag verder. Bel 020-303 97 00 of stuur een mail aan ledenservice@nvj.nl.