Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Persoonlijk advies
  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Villamedia magazine
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  Nieuws

  De Mexicaanse journaliste Anabel Hernández ontvangt op 2 mei de Hans Verploeg Memorial Fund-prijs

  PERSBERICHT: De Mexicaanse onderzoeksjournaliste Anabel Hernández zal op 2 mei, tijdens de viering van de Dag van de Persvrijheid in Amsterdam, een donatie ontvangen van het Hans Verploeg Memorial Fund. De prijs wordt uitgereikt door Sanne Verploeg, dochter van Hans Verploeg (1945-2010).

  Lees verder..

  Jaarvergadering sectie Plus+

  Beeld stond 18 april centraal tijdens de jaarvergadering van de sectie Plus+ van de NVJ. Adjunct-hoofdredacteur Inge Janse van online tijdschrift  Vers Beton vertelde dat uniek beeld het uitgangspunt is van hun tijdschrift over Rotterdam. Foto’s, infographics, video’s en ontwerpen staan centraal bij Vers Beton.

  Lees verder..

  Nomineren voor Stan Storimans Prijs

  Cameramensen en camjo’s die betrokken waren bij de productie van nieuwsitems en reportages, uitgezonden op de Nederlandse televisie tussen april 2013 en maart 2014, kunnen meedingen naar de Stan Storimans Prijs. De inzendingstermijn sluit 29 april. De Stan Storimans Prijs wordt uitgereikt op 14 mei tijdens de AVM Broadcasting Exhibition. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de NVJ.

  OM eist beelden Omrop Fryslân op

  Het Openbaar Ministerie heeft bij Omrop Fryslân ruw beeldmateriaal opgeëist van de ongeregeldheden die op 1 april plaatsvonden bij het stadion van Cambuur. Omrop Fryslân weigert de beelden af te staan. Terecht, vindt de NVJ.

  Lees verder..
  Meer nieuwsberichten

  Vacature: Onderhandelaar / campagneleider Omroep NVJ

  We zoeken een bevlogen belangenbehartiger met inhoudelijke kennis van zaken, die inspeelt op de veranderingen in de omroepwereld en journalistiek. 
  De onderhandelaar is verantwoordelijk voor het afsluiten van cao’s en sociaal plannen, maar weet ook vakinhoudelijke thema’s te vertalen naar beleid en events.

  Meer weten?

  Stel je verkiesbaar voor het bestuur van de NVJ

  Leden die een half jaar of langer lid zijn van de NVJ kunnen zich vanaf 20 maart verkiesbaar stellen voor het bestuur van de NVJ.
  Wil je je kandidaat stellen, maak je interesse dan kenbaar op een van de volgende profielen:

  Lees meer

  Budget Lidmaatschap

  Kies voor alle voordelen van het NVJ-lidmaatschap behalve de gratis juridische bijstand (je ontvangt wel juridisch advies) en een perskaart, betaal € 13,- per maand.

  Lees meer

  Nieuwsbrief NVJ ontvangen?

  Laatste nieuwsbrief

  17-4-2014
  Dag van de Persvrijheid op 2 mei
  Journalistiek in een wereld zonder privacy

  Bekijk de laatste nieuwsbrief