Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Korting op verzekeringen
  • Journalistieke belangenbehartiging
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  Nieuws

  Politieperskaarten onderweg

  In de maand december ontvangen politieperskaarthouders de Politieperskaart 2016/2017 met bijbehorende rellenkaart. De rellenkaart is voorzien van een toelichting op de Politieperskaart 2016/2017.

  Lees verder..

  Mag mijn werkgever mij onder druk laten tekenen?

  MAG DAT ZOMAAR ? | Tijdens een slepend conflict met mijn chef (wat ik schreef was nooit goed genoeg) heb ik ten einde raad een beëindigingsovereenkomst getekend. Daardoor sta ik nu over twee maanden op straat. Nu heb ik spijt dat ik mijn handtekening heb gezet, want eigenlijk heb ik het tot de komst van deze nieuwe chef altijd erg naar mijn zin gehad. Ik ben 56. Ik voel mij ontzettend onder druk gezet om de beëindigingsovereenkomst te tekenen. Mag mijn werkgever mij onder druk laten tekenen? Lees verder..

  Bestuursverkiezing sectie Internet

  Voor het nieuwe bestuur van de sectie Internet hebben zich tien kandidaten aangemeld voor acht beschikbare plekken. Leden van de sectie Internet worden daarom opgeroepen om hun stem uit te brengen. Deze week ontvangen zij via e-mail de oproep.

  Lees verder..

  Because it is 2015, punt

  Terwijl men in België nog steeds koortsachtig naar een terrorist zoekt, heeft het merendeel in Parijs, Beiroet en Bagdad het leven weer langzaam opgepakt. Zeker in Irak zijn ze wel wat gewend. Irak is samen met Nigeria, Syrië, Pakistan en Afghanistan goed voor twee derde van het aantal slachtoffers van terroristische aanslagen uit de afgelopen vijftien jaar. Ter vergelijking, wereldwijd komt drie procent van de slachtoffers uit Westerse landen. Dus om te stellen dat de wereld voorgoed veranderd is na de aanslagen in Parijs: dat zou een tikkeltje arrogant zijn. Column van Ivo Roodbergen, vice-voorzitter van Vers in de Pers.

  Meer nieuwsberichten

  Lastige kwestie? Onze juristen helpen

  Onze juridische dienst staat bekend om haar kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid en kennis en kunde van het team van advocaten en juristen. Zo blijkt ook steeds uit onze tevredenheidsonderzoeken. Daar zijn we best trots op. Wist je dat leden gratis gebruik kunnen maken van onze juridische diensten?

  Lees meer

  Ben jij al lid?

  Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening. Voor je collega zijn de eerste 3 maanden van het lidmaatschap gratis!
  Stuur een bericht aan je collega  »

  Nieuwsbrief NVJ ontvangen?

  Laatste nieuwsbrief

  15-10-2015: Zeer tevreden over NVJ Advocaten & Juristen

  Bekijk de laatste nieuwsbrief

  Journalistieke cao voor het Uitgeverijbedrijf

  De cao voor het Uitgeverijbedrijf is een feit: één nieuwe en overkoepelende cao met een apart journalistiek gedeelte voor dagbladen, publieks- en opinieweekbladen en vaktijdschriften.In ons webdossier vind je alle achtergrondinformatie.

  Lees meer

  Meer weten? NVJ Academy

  De NVJ Academy is het educatieve centrum van de NVJ en organiseert kwalitatief hoogstaande cursussen en trainingen die toegesneden zijn op (journalistieke) professionals werkzaam in de media. Bekijk de NVJ Academy Agenda voor een overzicht van het cursusaanbod.

  Naar NVJ Academy