Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Persoonlijk advies
  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Villamedia magazine
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  Nieuws

  The Challenge van start

  Laatstejaarsstudenten en net afgestudeerden opgelet! Je kunt weer meedoen aan The Challenge, de wedstrijd waarbij de beste vernieuwende ideeën voor de journalistiek worden beloond.

  Lees verder..

  Overleg M20-reorganisatie bij HMC

  Annabel de Winter, NVJ-secretaris Dagblad, heeft woensdag 30 juli overleg gehad met voorzitter Peter Schat van de redactieraad van de regionale dagbladen van Holland Media Combinatie (voorheen HDC Media) over de M20-reorganisatie bij Holland Media Combinatie en de selectieprocedure voor een nieuwe directeur-hoofdredacteur.

  Lees verder..

  Akkoord overgangsprotocol mannenbladen

  De leden van de NVJ zijn akkoord met het protocol van overgang van de arbeidsvoorwaarden voor de titels Panorama, Nieuwe Revu en Playboy die overgaan van Sanoma naar Pijper Media BV. Er zijn afspraken gemaakt over de toepassing van de cao voor Publiekstijdschriftjournalisten, inclusief de salarisregeling; toepassing van het sociaal plan Sanoma tot 1 juli 2015 (indien er tegen de verwachting in een reorganisatie wordt doorgevoerd); handhaving van de redactiestatuten, zodat de medezeggenschap van de redacties wordt gewaarborgd.

  Student of starter? De NVJ heeft voor jou alle informatie verzameld!

  De NVJ heeft speciaal voor starters en studenten een dossier samengesteld met alle informatie over diensten en adviezen die de NVJ hen te bieden heeft. Je kunt aankloppen voor loopbaan- en ondernemersadviezen, salaris- en sollicitatieadvies, de NVJ biedt je de perskaart aan waarmee je als journalist evenementen kunt bezoeken, organiseert elk jaar de Nacht van de Journalistiek, onderzoekt de arbeidspositie van jonge journalisten, organiseert cursussen en doet nog veel meer. De NVJ helpt je graag op weg om je plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Ga hier naar het dossier Studenten & Starters.

  Meer nieuwsberichten

  Nacht van de Journalistiek: Pionieren in de Pers

  Meld je aan voor de Nacht van de Journalistiek op 27 september in Perscentrum Nieuwspoort. Met o.a. Henk van Ess, Fleur de Weerd, Daan Louter en Mark Deuze. 

  Ga naar de Nacht

  Vacature NVJ/Villamedia

  Als zakelijk leider geef je op inspirerende wijze leiding aan de service- en administratieve afdelingen en draag je zorg voor een effectieve en efficiënte (interne) organisatie. Als zakelijk leider werk je nauw samen met de Algemeen Secretaris, gezamenlijk stuur je de organisatie aan waarbij de Algemeen Secretaris eindverantwoordelijk is.

  Meer informatie

  Laat de pers haar werk doen, ook in Egypte!

  NVJ vraagt aandacht voor de veroordeling van de drie journalisten in Egypte en verstekveroordelingen van elf andere journalisten, onder wie de Nederlandse journaliste Rena Netjes.

  Lees meer

  Nieuwsbrief NVJ ontvangen?

  Laatste nieuwsbrief

  22-7-2014:
  Vragen over sollicitatie of salaris? Bel de NVJ!

  Bekijk de laatste nieuwsbrief