Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Persoonlijk advies
  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Villamedia magazine
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  Nieuws

  The Next Step verhuist naar grotere zaal

  Wegens grote belangstelling voor de bijeenkomst The Next Step op donderdag 25 september wordt uitgeweken naar de Grote Zaal in De Balie. Dit betekent dat niet alleen de mensen die op de wachtlijst stonden de bijeenkomst van NVJ Internet kunnen bezoeken, maar ook dat belangstellenden zich weer kunnen aanmelden. Schrijf je hier in!

  Mark Deuze presenteert onderzoek honorering starters tijdens Nacht van de Journalistiek

  NVJ’s jongerensectie Vers in de Pers (ViP) is onder leiding van mediaprofessor Mark Deuze een onderzoek gestart naar de honorering van stagiairs en startende journalisten. De resultaten van een  enquête onder studenten, afgestudeerden, docenten en mediaorganisaties worden door Deuze gepresenteerd tijdens de Nacht van de Journalistiek op zaterdag 27 september.

  Lees verder..

  Informatie over uitbraak Ebola per land

  De website van de Amerikaanse organisatie Centers for Disease Control and Prevention geeft actuele informatie over de uitbraak van Ebola per land in West-Afrika, het aantal ziektegevallen en doden per land, de risico’s en preventieadviezen. De link van CDC is ook te vinden op de Veiligheidspagina van de NVJ. Hier vind je alle relevante organisaties en expertisegroepen die zich bezighouden met de veiligheid van journalisten over de hele wereld. Ook zijn de adviezen verzameld over afreizen naar risicogebieden, informatie over noodnummers, veiligheidstrainingen, nazorg, verzekeringen en links naar onderzoeksrapporten.

  NVJ overlegt met Kamervoorzitter over nieuwe regel

  NVJ bestuurslid Max van Weezel en NVJ secretaris Thomas Bruning hebben maandag 22 september overleg met Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg over de nieuwe regel in het Kamergebouw voor parlementair journalisten.  Op het moment dat een Kamerlid met draaiende camera wordt ondervraagd, mag hij of zij bepalen of de beelden op televisie komen, aldus de regel. De NVJ vindt deze regel onacceptabel en roept het Kamerpresidium op om de nieuwe regel te schrappen.

  Meer nieuwsberichten

  Nacht van de Journalistiek: Pionieren in de Pers

  Meld je aan voor de Nacht van de Journalistiek op 27 september in Perscentrum Nieuwspoort. Met o.a. Henk van Ess, Fleur de Weerd, Daan Louter en Mark Deuze. 

  Ga naar de Nacht

  Joost Driessen, Er wordt gewerkt aan jóuw toekomst

  'Het is fijn om die perskaart te hebben, het is fijn om advies te kunnen vragen of de Nacht van de Journalistiek bij te kunnen wonen. Maar mijn lidmaatschap draagt ook bij aan een grotere slagkracht van de NVJ.' 

  Lees meer

  Pf Magazine met 50% korting

  NVJ- en NVF-leden ontvangen maar liefst 50% korting op een jaarabonnement Pf Magazine!

  Bekijk de aanbieding

  Nieuwsbrief NVJ ontvangen?

  Laatste nieuwsbrief

  04-09-2014:
  Zorgen over financieringslasten bij verkoop NRC Media

  Bekijk de laatste nieuwsbrief