Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Persoonlijk advies
  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Villamedia magazine
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  Nieuws

  IFJ start campagne End of Impunity

  Op 2 november start de Internationale Federatie van Journalisten (IFJ) de wereldwijde campagne #EndImpunity tegen de straffeloosheid van misdrijven tegen journalisten. Moord op de media mag niet ongestraft blijven. Vorig jaar werden op de tweede november RFI-reporters, Ghislaine Dupont and Claude Verlon, vermoord in Kidal, Mali. De datum is door de VN uitgeroepen  tot ‘International Day to End Impunity for Crimes against Journalists’ (IDEI).  

  End Impunity van IFJ Vimeo Channel

  Lees verder..

  Nadruk Veronica Magazine op online

  De redactie van Veronica Magazine wordt omgevormd tot een kernredactie. Dit heeft tot gevolg dat 18 medewerkers boventallig worden en dat daarnaast nieuwe functies ontstaan, waarvoor 10 medewerkers worden gezocht. Boventalligen kunnen op deze nieuwe vacatures solliciteren.

  Lees verder..

  Einde wildgroei tijdelijke omroepcontracten inzet cao-onderhandelingen

  Deze week starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het Omroeppersoneel 2015. De NVJ zet in op een structurele loonsverhoging van 3 procent, gezien de achterblijvende koopkrachtontwikkeling. Verder is de inzet  van de NVJ dat structureel werk moet worden uitgevoerd door omroepwerknemers met een vast dienstverband, aldus het voorstellenpakket

  Lees verder..

  Füsun Erdoğan in Nederland

  De Turks-Nederlandse journaliste Füsun Erdoğan (op de foto met zoon Aktas) is succesvol uit Turkije gevlucht en mag in Nederland blijven. Ze is aanwezig tijdens het debat Journalistiek in Crisisgebieden op dinsdag 28 oktober in De Balie en zal kort spreken over haar vervolging in Turkije.

  Meer nieuwsberichten

  Column: Druk met ons zelf

  Louis van de Geijn: Het is vast toeval. Drie organisaties waarmee ik te maken heb, verkeren in een soms crisisachtig proces van verandering.

  Naar de column

  Joost Driessen: Er wordt gewerkt aan jóuw toekomst

  'Het is fijn om die perskaart te hebben, het is fijn om advies te kunnen vragen of de Nacht van de Journalistiek bij te kunnen wonen. Maar mijn lidmaatschap draagt ook bij aan een grotere slagkracht van de NVJ.' 

  Lees meer

  Nieuwsbrief NVJ ontvangen?

  Laatste nieuwsbrief

  25-09-2014:
  Wetsvoorstel bronbescherming: langjarige belofte eindelijk ingelost

  Bekijk de laatste nieuwsbrief