De Tegel

maandag 16 april 2018, 15.00 - 23.00

Op maandagavond 16 april wordt voor de elfde keer De Tegel, de meest prestigieuze journalistieke prijzen van Nederland, uitgereikt in Den Haag. 

De uitreikingsdag start om 15:00 met het dagprogramma. In samenwerking met het consortium van journalistieke hogescholen en universiteiten en het CBS is het programma samengesteld. NVJ-leden krijgen meer dan 50 procent korting op de toegangskaarten. Het middagprogramma is gratis.

Middagprogramma, voorprogramma van De Tegel

De uitreiking start op 16 april om 15:30 met het middagprogramma. In samenwerking met o.a. Ineke Boersma, bestuurslid Vers in de Pers is het programma (zie bijlage) samengesteld. Het middagprogramma is bedoeld voor studenten en jonge journalisten. Alle NVJ-Vers in de Pers (ViP) leden hebben een uitnodiging ontvangen via email met een speciale aanbieding voor voordelig aanmelden voor het middagprogramma samen met het avondprogramma. Amber Kortzorg zal de middag modereren. 

Uitreiking De Tegel

Voor alle leden: Wil je naar de feestelijke uitreiking van de Tegels? Het programma start om 20.15 uur. De presentatoren van de avond: Marcia Luyten en Winfried Baijens. Na de prijsuitreiking is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met vakgenoten bij te praten.

Ledenkortingen

NVJ-leden kunnen de kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief en betalen € 20 (normale prijs € 45). Vers in de Pers-leden betalen € 10, voor alleen het avondprogramma. Schrijf hier in