Binnenkort inschrijfronde open subsidieaanvraag projecten & scholing voor NVF leden

dinsdag 16 november 2021

Binnenkort ontvangt het Bijstandsfonds NVF vanuit Pictoright een bedrag van € 19.000,-. Dit is een deel van het door OCW beschikbaar gestelde bedrag voor coronasteun aan de creatieve sector in 2021. Dit bedrag is bestemd voor NVF leden om projecten en scholing mee te ondersteunen.

Het bestuur van de onafhankelijke stichting Bijstandsfonds van de NVF is enthousiast hierover en bereid daarom een inschrijfronde voor ter ondersteuning van projecten en studie speciaal voor NVF leden.

De honorering per goedgekeurde aanvraag (voor project of studie) zal maximaal € 1.000,- bedragen. Het zal dus een aanvullende subsidie zijn op je plannen voor een project of te volgen scholing.

Het streven van het bestuur van de Stichting Bijstandsfonds is om voor het eind van deze maand met informatie te komen over de voorwaarden en de inschrijfronde.

De details voor inschrijving worden daarom binnenkort bekendgemaakt, houd je mail en/of website in de gaten hierover, zodra je kunt inschrijven laten we dit weten.

Stichting Bijstandsfonds NVF is een onafhankelijke stichting. Bestuursleden zijn NVF leden Eric Brinkhorst, Evert Jan Daniels en Ruud Rogier.