Defreelancejournalist.nl naar Villamedia community

woensdag 20 januari 2010

De database van defreelancejournalist.nl verhuist per 1 februari naar de community van Villamedia. De service Vind een Freelancer blijft exclusief voor leden bestaan. Freelanceleden kunnen zich aanmelden via http://community.villamedia.nl.

Het profiel dat journalisten aanmaken op de Villamedia.community scoort hoog in google-resultaten. (Potentiële) opdrachtgevers kunnen zoeken op trefwoorden voor zover deze door de deelnemende journalisten in het profiel zijn ingevoerd. Wil je gevonden worden dan is het dus van het grootste belang dat je zorgvuldig de trefwoorden invult die je specialisme het beste omschrijven.

Nog meer redenen om een profiel aan te maken:

- Je komt in contact met andere fotojournalisten – De sectie Freelance kan je sneller op de hoogte brengen van nieuws – Je kunt zelf een discussie beginnen of meepraten over actuele onderwerpen in de journalistiek – En je kunt je portfolio publiceren, maar bijvoorbeeld ook zelf een blog maken.

Leden van de sectie Freelance kunnen in de community lid worden van de eigen groep NVJ-sectie Freelance.

De officiële verhuisdatum van defreelancejournalist.nl is 1 februari aanstaande. De betalingsverplichtingen die leden hebben voor een subsite bij Flink houden per die datum uiteraard op.

Voor vragen kun je terecht bij onze webmaster/helpdesk Niels van Tongeren: community@villamedia.nl