Doe mee aan Fifty & Forward voor medewerkers Publieke Omroep

donderdag 24 augustus 2023

WerkStation – het platform van de Publieke Omroep voor persoonlijke ontwikkeling – start vanaf 31 oktober met het trainingsprogramma Fifty & Forward, voor medewerkers van de Publieke Omroep. Dit programma duurt tot 6 februari 2024.

Foto: Peter Hilz

Met vragen zoals Hoe vul je het vervolg van je loopbaan zo zinvol mogelijk in? of Ben je nog steeds op de beste manier inzetbaar in je eigen vak? ga je aan de slag door het in kaart brengen van je talenten, coachingsgesprekken, trainingen en workshops.

Informatie over deelname

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, wil je meer informatie over inhoud en data of wil jij je meteen aanmelden? Stuur dan een mail aan vragen@werkstation.tv. Definitieve deelname is pas na akkoord werkgever en WerkStation. De kosten zijn 500 euro excl. btw per deelnemer. Dit is inclusief persoonlijke coaching, trainingsprogramma, locatie en catering.

Werkstation

Publieke Omroep medewerkers kunnen bij WerkStation terecht voor uitleg en advies en om direct aan de slag te gaan met je persoonlijk (loopbaan)ontwikkeling. Het WerkStation maakt onderdeel uit van het AWO-fonds Omroep, waarin ook de NVJ is vertegenwoordigd. Fifty & Forward is een activiteit van WerkStation binnen het programma NU voor Strax! en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van SZW.

Downloads