Met korting naar carrièredag VROAAM!

donderdag 16 januari 2014

VROAAM!, de carrièredag voor ontwerpers, fotografen en andere creatieven, wordt dit jaar gehouden op 31 januari in Het Huis Utrecht. NVJ studentenleden en NVF-leden betalen voor deelname aan de dag 15 euro (in plaats van 30 euro).

VROAAM! begon vijf edities geleden als een dag speciaal bedoeld voor studenten en starters. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een dag waar alle creatieven van Nederland – studenten, starters én seniors – kunnen deelnemen aan trainingen, presentaties, inspiratietalks en hun vakgenoten kunnen ontmoeten.  In het podiumprogramma is dit jaar speciale aandacht voor ‘collaboration’ (nieuwe vormen van samenwerken), ‘high tech/crafts’ (‘gamification, big data en andere trends en innovaties), ‘new economy’ ('Cradle to Cradle’, ‘circulaire economie’ en ‘social design’), en ‘personal branding’ (hoe maak je onderscheid?)

VROAAM! wordt georganiseerd door BNO en de FotografenFederatie. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt VROAAM! dit jaar niet plaats in Pakhuis de Zwijger Amsterdam maar in Het Huis Utrecht.

Creative Coaching: Tijdens de dag kunnen deelnemers zich inschrijven voor het programmaonderdeel Creative Coaching om zo hun portfolio een-op-een te kunnen bespreken met een ervaren vakgenoot.

Open Portfolio: Het Open Portfolio biedt deelnemers de gelegenheid om hun werk in een marktachtige setting te presenteren. 

Speedadvies: NVJ-secretaris Rosa García López zal aanwezig zijn om ondernemersvragen te beantwoorden, samen met andere adviseurs.

NVJ studentenleden en NVF-leden ontvangen 50 procent korting en betalen 15 euro in plaats van 30 euro.

Meer informatie en aanmelden op de website van VROAAM!