Masterclass Bladenmaken

vrijdag 13 februari 2009

Na het succes van vorig jaar organiseren NVJ Academy en het Nederlands Uitgevers Verbond (NUV) dit jaar wederom de Masterclass Bladenmaken 2009, een kosteloos workshopprogramma voor freelance schrijvende journalisten en chef redacteuren van publieksbladen.

De vijf dagen durende masterclass staat in het teken van wisselende thema’s voor beide groepen apart met daarnaast gezamenlijke sessies. Het doel van de masterclass voor freelance redacteuren is het aanscherpen van zowel de redactionele als zakelijke vaardigheden. De masterclass voor chef redacteuren is vooral gericht op het versterken van leidinggevende vaardigheden.

Masterclass Bladenmaken 2009 vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei en vrijdag 5 en zaterdag 6 juni. Locatie is De Sparrenhorst in Nunspeet, waar de deelnemers beide keren van vrijdag op zaterdag overnachten. De inschrijving staat open voor freelance schrijvende redacteuren met drie tot acht jaar werkervaring en voor chef redacteuren met maximaal drie jaar werkervaring.