Nieuw podium voor exclusieve fotografie

maandag 9 januari 2012

Beeldagent is het nieuwe online platform voor exclusieve Nederlandse fotokunst. Via de website wordt online bestaande fotokunst van een selecte groep fotografen verkocht, zoals Michael Kooren, Bastiaan Heus, Hans Heus, Ilvy Njiokiktjien, Sacha de Boer en Laurens Aaij.

Andere fotografen die op Beeldagent te vinden zijn, zijn Liselotte Schuppers, winnaar van de fotografieprijs Hollands Diep 2009, Monique Velzeboer, Maarten Haverkamp, Evert-Jan Daniels, Jan Bouwman, Ewout Huibers en Leo Hol. De werken worden in beperkte oplage verkocht.

Oprichters van Beeldagent zijn Corinne Hamming en Liane Lockhorn. Beiden hebben meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van fotografie en de exploitatie ervan. Lockhorn: ‘Met Beeldagent willen wij een centraal punt vormen voor exclusieve fotokunst en fotografie op maat. We kiezen met zorg welke fotografen wij opnemen in ons bestand en daarmee staan we garant voor de kwaliteit.’
Beeldagent is daarnaast gericht op het leveren van fotokunst op maat. Klanten die een fotograaf zoeken kunnen Beeldagent inschakelen voor bemiddeling, organisatie en afhandeling.