NVJ-actie levert 200 nieuwe leden op

maandag 17 december 2012

De ledenwerfactie ‘Jij verdient de NVJ’ in september, oktober en november heeft ruim 200 nieuwe leden opgeleverd. Tijdens de actie konden ook niet-leden eenmalig een gratis advies inwinnen. Van deze service is veelvuldig gebruik van gemaakt. De meeste vragen hadden betrekking op auteursrecht, arbeidsrecht, reorganisatie en contracten.

De NVJ riep in september leden op om niet-leden te wijzen op de tijdelijke gratis adviesdienst voor niet-leden. Leden die zich actief hebben ingezet, en door niet-leden werden opgegeven als referent, ontvingen als dank een Villamedia Agenda 2013. Winnaar van de iPad is Annemarie Sterk, student Journalistiek en Media aan de Universiteit van Amsterdam. “Ik ben studentlid geworden nadat jurist en journalist Arthur Maandag tijdens een college vertelde hoe belangrijk het is om lid te worden van een beroepsvereniging. Als lid kun je altijd een beroep doen op de NVJ. Ik vond het belangrijk om mijn medestudenten hiervan op de hoogte te brengen.”
De NVJ bedankt alle leden die zich hebben ingespannen om deze actie tot een succes te maken.

Advies aanvragen kan altijd. Heb je een specifieke vraag over je eigen situatie, bel of mail de NVJ. Alle NVJ-leden hebben recht op gratis (juridisch) advies.
Bel 020 6766771 of mail vereniging@nvj.nl

Meer weten over het NVJ lidmaatschap? Klik hier