Pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering wel/niet regelen?

woensdag 7 december 2016

Kom ook naar de bijeenkomst over broodfondsen, zzp-pensioen en collectieve initiatieven op 15 december in VondelCS in Amsterdam. Extra bonus is de bekendmaking van de eerste resultaten van de Monitor Freelancers en Media 2016 over ontwikkelingen van tarieven en onderhandelingen van zzp’ers.

Het regelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering of pensioen is vaak iets voor later. Of het is te duur. Of te ingewikkeld. Toch zijn er meerdere wegen om een goede financiële planning uit te stippelen.

NVJ Zelfstandigen en NVF organiseren op woensdag 15 december de gratis bijeenkomst 'Verzekeren voor zzp'ers: noodzaak of gotspe'. Zenno Cornellisse van ZZP Pensioen zal het nut van verzekeren en van pensioenen toelichten; Biba Schoenmaker (Broodfonds) legt uit welke risico’s een Broodfonds wel en niet afdekt; Jip de Ridder gaat in op CommonEasy, het concept voor arbeidsongeschiktheid onder zzp’ers, en zal vertellen over de verschillen met het Broodfonds; Jan-Jaap Heij sluit af met de activiteiten van De Coöperatie