Persreis naar Brussel voor ViP-leden

woensdag 4 oktober 2017

De ViP-persreis naar Brussel, dit jaar op 22 en 23 november, is een unieke kans om een kijkje te nemen in het politieke hart van de EU. De interesse is zo groot dat de reis al weer is volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Altijd willen weten hoe het journalistieke spel in Brussel wordt gespeeld en hoe journalisten, voorlichters, lobbyisten en politici in de EU elkaar beïnvloeden? Dit jaar is het thema Fake News (onder voorbehoud). Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Correspondentendiner

Zeker is dat je in elk geval de Europese Commissie bezoekt en uitgebreid wordt rondgeleid. Je neemt deel aan de dagelijkse persbriefing, je luncht op uitnodiging van de Europese Commissie en je kunt meediscussiëren over de toekomst van Europa. Ook schuif je aan bij het correspondentendiner, waar je EU-correspondenten het hemd van het lijf kunt vragen over hun werk in de hoofdstad van Europa.

Als echte ViP’er kun je op 22 en 23 november mee op deze geheel verzorgde persreis naar Brussel, inclusief hotelovernachting en treinreis.

Aanmelden

De Brussel-reis is uitsluitend bedoeld voor leden van de sectie Vers in de Pers (ViP). Inschrijven is niet meer mogelijk vanwege grote interesse.