Zeer tevreden over NVJ Advocaten & Juristen

maandag 12 oktober 2015

Leden die in de eerste helft van 2015 zijn geholpen door NVJ Advocaten & Juristen zeggen zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Dit blijkt uit het halfjaarlijkse tevredenheidsonderzoek over de ondersteuning door de juridische afdeling.

De vragen binnen het tevredenheidsonderzoek hebben met name betrekking op de kwaliteit van de ondersteuning, klantgerichtheid en kennis en kunde van de juristen. Op de vraag hoe de leden de samenwerking met advocaat of jurist hebben ervaren, antwoordde 62 procent uitstekend en 37 procent goed. De behandeling van de zaak werd beoordeeld op 51 procent uitstekend en 45 procent goed. Meer dan de helft (51%) van de respondenten vulde uitstekend in bij het totaaloordeel over afhandeling van de zaak.

NVJ Advocaten & Juristen nam in de eerste helft van 2015 975 adviesvragen en zaken in behandeling. Dit zijn er 49 meer dan in de eerste helft van2014. Veel vragen en zaken gaan over ontslag, incasso, auteurs- en contractrecht.

  • Ga hier naar de resultaten van het tevredenheidsonderzoek

Enkele opmerkingen naar aanleiding van de enquête:

"Ik ben voortreffelijk geholpen en goed geadviseerd."

"De advocaat is duidelijk, zakelijk en geeft een gedegen advies. Erg over te spreken."

"Ga zo door. Of het nu incassozaken of contracten betreft, het team is te allen tijde bereid om te adviseren en te helpen. Als ondernemer is een partij zoals de NVJ bijna onmisbaar."

De afdeling NVJ Advocaten & Juristen is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoon: 020 3039 700. Of mail: juridisch@nvj.nl