Festival van de Journalistiek 2022

zaterdag 21 mei 2022, 13.00 - 21.30
Prijs:€ 45,00 

Koop hier je ticket! € 10 euro voor studentleden;  25 voor leden NVJ, NVF en Auteursbond; € 45 voor niet-leden. Ben je lid? Log in om je korting te ontvangen. 

Volg interessante workshops, trainingen en masterclasses door inspirerende gasten, waaronder Olaf Koens, Wilma Haan, Eddy van Wessel, Nicole Terborg, Mandy Woelkens en nog vele anderen! Met walking dinner en borrel met live muziek.

Innovatieve en onafhankelijke journalistiek is urgenter dan ooit, maar de tools én het journalistieke landschap veranderen snel. Als journalist ervaar je continu nieuwe uitdagingen: nieuwe technologie en technieken, maar ook ontwikkelingen in de wereld die elkaar snel opvolgen. Wie is de hedendaagse journalist en hoe ziet de toekomst van de journalistiek eruit? Hoe blijf je onafhankelijk? Waarom zou je regiojournalist willen worden? Of buitenlandjournalist? En hoe zorg je dat je een fatsoenlijk tarief verdient?


Met een verrassend programma van kundige sprekers en workshops, van de inzet van A.I tot salaris- en tarief-onderhandelingen, biedt het Festival van de Journalistiek handvatten voor de toekomst. Zien we je 21 mei in Pakhuis de Zwijger?

Ben je nog geen lid van de NVJ? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap of om direct lid te worden en gebruik te maken van de vele voordelen!

Ticketbevestiging
Handig om te weten: na het bestellen van je ticket ontvang je een factuur per mail. Dit is tevens de bevestiging van jouw deelname aan het festival. Je ontvangt dus niet nog apart een digitaal toegangsbewijs. Met de betalingsbevestiging kom je automatisch op onze deelnemerslijst te staan.

Voorwaarden annuleren
Je kunt tot 14 dagen van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 14 dagen voor aanvang van het festival wordt het ticketbedrag niet geretourneerd.


Bekijk hier het programma van het
Festival van de Journalistiek 2022

Programma


Bekijk hier de sprekers van
Festival van de Journalistiek 2022

Sprekers

Heb je een vraag over het Festival van de Journalistiek?

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ 020-303 97 00.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.