Hoe ziet jouw freelanceleven eruit? Kom meepraten in Nieuwspoort

donderdag 28 maart 2024, 19.00 - 22.00

Donderdag 28 maart sluiten we het podcastproject #freelanceleven af met een bijeenkomst in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. De bijeenkomst mixt zoals ook tijdens de afleveringen van de podcast wetenschappelijk onderzoek met ervaringen van freelancers.

Promovendus en podcastmaker Erwin van 't Hof geeft een lezing naar aanleiding van publicaties die hij gebruikt voor zijn promotieonderzoek naar de arbeidsomstandigheden van freelancejournalisten. 

Mediamaker en podcasthost Sanne Poot deelt haar ervaringen en geleerde lessen van de reeks op het podium. Dat doet ze niet alleen, maar samen met onder anderen Marjolein Koster (freelancejournalist en correspondent), Salih Kiliç (fotograaf) en Menno van den Bos (freelancejournalist) die je kunt kennen uit voorgaande afleveringen uit de podcastreeks. Verder is er ruimte voor reflectie en ervaringen van jou in het publiek. Dus kom daarom naar Nieuwspoort, praat mee en ga geïnspireerd naar huis.

De inloop is vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur en sluiten om 21.30 uur af met een borrel.Vergeet je legitimatie niet. Die heb je nodig om Nieuwspoort binnen te komen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: vereniging@nvj.nl

Banner-NVJ-Word-lid-600x80.jpg

Meld je hier aan