Niets gezien, niets gehoord, niets gedaan. Hoe nu verder?

dinsdag 23 april 2024, 12.00 - 14.00

Het rapport van de commissie Van Rijn over misstanden binnen de publieke omroep heeft flink wat stof doen opwaaien. Er is een ambitieus gezamenlijk plan van aanpak gemaakt en alle werkgevers maken nu individuele plannen, maar de meningen over wat er moet gebeuren lopen uiteen. En gebeurt er wel echt wat, of blijft het bij goede intenties?  Nu is het tijd om hierover te debatteren en jouw stem te laten horen. De NVJ geeft je die kans.

Op dinsdag 23 april nodigen we jou als maker uit voor een belangrijk debat in het hart van de Nederlandse media, het gebouw van de NPO in Hilversum.

Dit is dé kans om jouw inzichten te delen en mee te denken over de toekomst van de omroep.

De inloop is om 12 uur, voor een broodje wordt gezorgd. Om 12.30 uur gaan we van start met het debat, dat onder leiding zal staan van Suzanne Bosman.

Centrale vragen: wat gaan de omroepen nou concreet doen? Wat gaan de makers daar van merken en hebben ze nog invloed op de plannen? Kortom, gaat er nu echt wat veranderen na Van Rijn?  

Op het podium Frederieke Leeflang, voorzitter van de NPO, Peter Kuipers, directeur van KRO-NCRV, en Gert-Jaap Hoekman (NOS Sport). Meer namen volgen nog.

De toegang is gratis. Aanmelden kan tot en met zondag 21 april via onderstaand formulier.

Banner-NVJ-Word-lid-600x80.jpg

Meld je hier aan voor 'Niets gezien, niets gehoord, niets gedaan. Hoe nu verder?'