VVOJ conferentie: Kritisch in crisistijd, onderzoeksjournalistiek als de angst regeert

donderdag 26 november 2020, 09.00 - 18.00

Miljarden euro’s aan corona steun, onbeantwoorde WOB-verzoeken en de openlijke vraag of de journalistiek wel kritisch genoeg was. 2020 is een belangrijk onderzoeksjournalistiek jaar.

De jaarlijkse conferentie van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten gaat dit jaar zeker door. Niet in de bekende vorm van een tweedaags congres maar als online conferentie op donderdag 26 november 2020.

Programma

Leer van keynote speakers en trainers hoe je onderzoek doet naar farmaceuten in de zorgwereld. Denk aan Adam Tooze, professor aan Yale University, Jeanne Lenzer, medical investigative journalist en Sheila Sitalsing, freelance journalist en columnist. Het volledige programma met informatie over de sprekers staat op de website van de VVOJ

Korting voor NVJ leden

Leden van de NVJ krijgen een korting van 50% op de ticketprijs en betalen slechts € 49,50 in plaats van € 99,-. De kortingscode is per e-mail aan de NVJ leden toegestuurd.
Heb je de mail niet gekregen? Neem contact op met de ledenadministratie, zij helpen je verder.

Aanmelden kan tot en met 22 november.

  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties
  • Tot 75% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het boekje Recht & Journalistiek. Studenten zijn gratis lid!

Word lid