Carrièrevragen

Vraag je je wel eens af of je nog op de goede werkplek zit. Of je meer plezier en rendement kan halen uit je baan of dat er carrière mogelijkheden zijn waar je nog niet aan hebt gedacht?

 


De NVJ biedt samen met Media Movers een tweetal trajecten aan waar je met persoonlijke begeleiding direct mee aan de slag kan. Het aanbod geldt voor zowel leden en niet-leden.

  • Loopbaan APK
  • Loopbaan oriëntatie

De Loopbaan APK

Een kort en krachtig loopbaantraject dat je nieuwe inzichten en praktische tips geeft. In een diepte interview van ongeveer drie uur wordt gekeken naar waar jij goed in bent, waar je je in wilt ontwikkelen, wat binnen en buiten je huidige werk reële mogelijkheden zijn en wat je daarvoor kun doen. Samen wordt gekeken of je CV en LinkedIn profiel nog actueel zijn..
Daarna volgen nog 3 afspraken van een uur waarin je aan de slag gaat met je loopbaanvraag. Het traject wordt afgesloten met een actieplan.

Wat levert het mij op?

  • Inzicht in kwaliteiten, valkuilen, waarden en drijfveren.
  • Concreet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Praktische ondersteuning wat past in jouw proces.

Kosten, excl btw:

Leden: € 850,-
Niet-leden: € 1000,-

Heb je een werkgever? Check je eigen cao, misschien dat de werkgever (een deel van) de kosten op zich wil nemen. Freelancers kunnen coaching opvoeren in hun bedrijfskosten.
 

De Loopbaan oriëntatie

Dit programma bestaat uit één diepte interview dat tussen de twee en vier uur duurt. Tijdens het gesprek worden werkervaring, doelen, wensen en ambities besproken in combinatie met door jezelf aangegeven kernkwaliteiten. Je CV wordt onder de loep genomen en je online profiel. Het gesprek wordt afgerond met aanbevelingen en advies met betrekking tot de stappen die je kan nemen als je dichter en sneller bij je doelen, wensen en ambities wil komen.

Wat levert het mij op?

  • Inzicht in kwaliteiten, valkuilen
  • Inzicht in kansrijke mogelijkheden
  • Duidelijke actiepunten om aan de slag te gaan

Kosten, excl. btw:

Leden: € 403,75
Niet-leden: € 475,-

Heb je een werkgever? Check je eigen cao, misschien dat de werkgever (een deel van) de kosten op zich wil nemen. Freelancers kunnen coaching opvoeren in hun bedrijfskosten.

Interesse? 

of wil je eerst meer informatie ontvangen? Dat kan. Vul het formulier in en Media Movers neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

Media Movers

Ben je op zoek naar persoonlijke en deskundige hulp en advies bij jouw ontwikkeling? Media Movers is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling van mediaprofessionals. Naast individuele begeleiding wordt Media Movers vaak gevraagd om teams te ondersteunen bij hun groei. Van administratief medewerker tot sales- en marketing, van journalist en grafisch medewerker tot leidinggevende.

Begeleiding voor en achter de camera.

Met een achtergrond in de media begrijpt Media Movers wat je doet. Ze kennen de thema’s rondom werkdruk, stressmanagement, zelfvertrouwen en meer. Ze gaan niet in een groep, maar één-op-één met je aan de slag. Ze zijn er voor je als het even tegenzit en vieren successen met je mee.

De NVJ werkt sinds enkele jaren samen met Media Movers.

Ontvang tweewekelijks het laatste cursusaanbod van de NVJ Academy

* verplicht