Ben je op zoek naar nieuwe opdrachten?

woensdag 3 februari 2016

Heb jij al kennisgemaakt met Villamedia Opdrachten? Deze opdrachtensite is de marktplaats voor freelance tekst, foto’s, vormgeving , communicatie, marketing & sales opdrachten. Dagelijks worden nieuwe opdrachten geplaatst, waardoor de kans groot is dat je een leuke klus vindt. Bovendien wordt het aanbod van ruim 80 opdrachten elke dag ververst.

Ben je NVJ-lid?

Dan kun je kosteloos alle opdrachten inkijken en direct reageren. 

Ben je geen NVJ-lid?

Niet-leden die ook gebruik willen maken van Villamedia Opdrachten kunnen een abonnement nemen voor € 9,95  per maand. Lid worden kan natuurlijk ook. Je bent al NVJ-lid vanaf 14,95 per maand. Als lid profiteer je bovendien van extra kortingen op cursussen van NVJ en heb je, afhankelijk van het lidmaatschap, recht op juridische hulp en een perskaart. 

Freelancedatabase

Je kunt je daarnaast ook gratis inschrijven in de freelancersdatabase en gevonden worden door opdrachtgevers.  Als je lid bent van de NVJ levert je dat meteen een keurmerk op. De NVJ controleert namelijk dat je journalist bent met meerdere opdrachtgevers die ook het merendeel van zijn inkomen haalt uit journalistieke arbeid. Dat vertellen we ook aan opdrachtgevers.

CV-databank

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan een kijkje op de vacaturepagina van Villamedia. Hier vind je ruim 80 vacatures. Werkgevers kunnen je sneller vinden als je in de Villamedia CV-databank staat. Hierin kun je vrijblijvend en gratis je profiel invullen. Werkgevers krijgen tegen betaling toegang tot de databank en kunnen rechtstreeks contact opnemen met kandidaten. Inmiddels telt de CV-databank ruim 6000 mediaprofessionals.