Bijeenkomst TMG naar aanleiding van reorganisatie

maandag 1 februari 2016

Deze week breekt een kritieke fase aan in de reorganisatie bij de Telegraaf Media Groep (TMG). Dinsdag zijn de eerste betrokkenen die op hun eigen baan of nieuwe functies op de redactie moesten solliciteren over de uitslag geïnformeerd. De NVJ krijgt veel vragen over de gang van zaken en organiseert daarom woensdag 3 februari een ledenbijeenkomst.

De juristen van de NVJ zullen tijdens deze bijeenkomst aanwezig zijn om individuele vragen te beantwoorden. Ook collega’s die nog niet lid zijn van de NVJ zijn welkom. Als zij lid worden, maken zij direct aanspraak op juridische dienstverlening (met een max van 3 uur). Het is aan te raden om bij individuele vragen of kwesties aan een van de juristen, vooraf de benodigde documentatie te sturen aan juridisch@nvj.nl o.v.v. ledenbijeenkomst Telegraaf.

  • De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 3 februari om 13.00 uur in het Krantcafe in het TMG gebouw aan de Basisweg.
  • Leden en niet-leden die aanwezig willen zijn bij deze bijeenkomst kunnen zich vooraf aanmelden via dagblad@nvj.nl

Afdeling Juristen & Advocaten

Leden die niet aanwezig kunnen zijn op 3 februari en die op welke manier dan ook gevolgen ondervinden van de reorganisatie, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Juristen & Advocaten van de NVJ. Zij zijn voor alle individuele juridische vragen bereikbaar op werkdagen van 14.00 - 17.00 uur op telefoonnummer 020 – 303 97 00 of via de email juridisch@nvj.nl. Zij kunnen aan de hand van de stukken en de voorgelegde vaststellingsovereenkomst onder meer controleren of het Sociaal Plan juist is toegepast en de beëindigingsvergoeding goed is berekend. Daarnaast kunnen zij leden adviseren over de mogelijkheden om hun boventalligheid aan te vechten.