Enquête voor Plus+ leden

maandag 23 november 2020

Alle Plus+ leden hebben deze ochtend een mailing ontvangen met een enquête. Wij roepen onze leden graag op om deze enquête in te vullen. Want ook jouw mening telt! En met behulp van alle antwoorden kunnen we onze activiteiten en diensten nog beter laten aansluiten bij ieders wensen. 


Het doel van onze enquête is om, met gebruik van alle antwoorden en feedback, de sectie Plus+ een levendige afdeling te maken. Een afdeling die zich bezighoudt met vakinhoudelijke ontwikkelingen. En een afdeling waarbinnen iedereen zich thuis voelt. Om die ambitie vorm te geven, is het belangrijk om te horen waar jij behoefte aan hebt. Hoe kunnen we jou van dienst zijn? En zijn er initiatieven die jij zou willen steunen? Wil je bijvoorbeeld helpen met het organiseren van een workshop? Wij horen graag jouw mening!

Plus+ leden bij de NVJ bestaan uit (foto)journalisten en professionals in de journalistiek die de pensioengerechtigde leeftijd (bijna) hebben bereikt. 

Heb jij vragen of opmerkingen naar aanleiding van de enquête? Neem dan contact op met Milen van Boldrik, de secretaris van sectie Plus+.