Even voorstellen: de nieuwe bestuursleden van ViP

donderdag 31 oktober 2019

Youssra Oulad Messaoud, Tonya Sudiono en Fiorella Opromolla zijn gekozen als bestuurslid van de sectie Vers in de Pers. Bestuurslid Misha Melita is herkozen voor de komende termijn.

foto: Youssra Oulad Messaoud (linksboven), Fiorella Opromolla (rechtsboven), Misha Melita (linksonder), Tonya Sudiono

  • (Herkozen)Misha Melita studeerde Sociologie aan de UvA en vervolgens Journalistiek & Nieuwe Media aan de Universiteit van Leiden. Ze is freelance journalist en werkt onder andere voor Het Parool. Melita is lid van ViP, Vers in de Pers, de jongerensectie van de NVJ.
  • Youssra Oulad Messaoud is 18 jaar en studeert momenteel aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Utrecht. Zij is organisator bij Young Amsterdam  en vrijwilliger bij AT5 waar zij o.a. onderzoek doet en meehelpt bij het maken van beelden voor nieuwsitems.
  • Tonya Sudiono is freelance journalist bij intersectioneel feministisch mediaplatform Lilith Mag, bij de Uitkrant Amsterdam en op de social media redactie van amsterdam&partners. Tijdens haar studies Wijsbegeerte en Nederlandse taal en cultuur was ze hoofdredacteur van het Filosofietijdschrift van de Universiteit van Amsterdam. Werkervaring deed ze op bij de redactie van Stichting Tong Tong Fair (organisator van het grootste Indische festival van Nederland) en op de redacties van Vrij Nederland, de Volkskrant en het Parool. Ook was ze dit jaar artistiek producent voor Young Art Festival in Beverwijk.
  • Fiorella Opromolla is 25 jaar en freelance journalist. Afgelopen zomer heeft ze de master journalistiek afgerond en op dit moment werkt ze onder andere bij de NOS en Het Parool.

Samenstelling bestuur sectie ViP

De samenstelling van het bestuur is nu: Rowan Blijd (voorzitter), Wouter van Dijke, Misha Melita, Yanick Vedder, Bo Steehouwer, Marjolein Koster, Youssra Oulad Messaoud, Tonya Sudiono en Fiorella Opromolla.