Geniet na van de Mag Inspiration Day

donderdag 8 november 2018

Bijna 300 enthousiaste bladenmakers genoten vrijdag 2 november van topsprekers uit binnen en buitenland tijdens de allereerste Mag Inspiration Day. De organisatoren spreken van een groot succes en sluiten een vervolg niet uit.

(foto: Iris Duvekot)

Carla Buzasi, media trendwatcher en voormalig hoofdredacteur van The Huffington Post UK, opende de dag met een inspirerende presentatie over de rooskleurige toekomst voor tijdschriften. Daarna volgden boeiende presentaties over podcasten en vloggen, personal branding voor freelancers, het belang van print, cover design, integer omgaan met branded content, succesvolle online brands, scherp leren zijn op denkfouten, het belang van kwaliteitscontent en de afsluiting door keynote speaker Adam Moss, hoofdredacteur van New York Magazine. 

Gezamenlijke evenement van NVJ en Magazine Media Associatie

Mag Inspiration Day 2018 was een gezamenlijk initiatief van de NVJ en Magazine Media Associatie (MMA), de belangenbehartiger van 32 aangesloten magazine mediabedrijven, en onderdeel van de Mediafederatie. Vanwege het grote succes van de Mag Inspiration Day is een vervolg op dit evenement niet uitgesloten. Ook is de verwachting dat beide partijen hun samenwerking verder intensiveren.