Gratis Sneak Preview trainingen tijdens Dutch Media Week in Hilversum

dinsdag 23 augustus 2016

De NVJ Academy verzorgt op maandag 5 september een deel van het programma van de Sneak Preview Day tijdens de Dutch Media Week op het Media Park in Hilversum. Deelnemers krijgen een gratis voorproefje van de beste trainingen, waaronder Filmen met je smartphone, Social Media en Schrijven voor het web. 

De jaarlijkse Dutch Media Week wordt dit jaar gehouden van 31 augustus tot en met 7 september. Tijdens het evenement worden op het Media Park in Hilversum ontmoetingen, kennissessies, experimenten en innovaties rondom media georganiseerd. Naast de Sneak Preview Day voor freelancers en studenten kunnen studenten en docenten op vrijdag 2 september deelnemen aan de Media Park Safari en zodoende een kijkje achter de schermen op het Media Park in Hilversum. Hoe is het nu echt op het Media Park te werken en hoe houd je je staande in deze dynamische wereld?

Sneak Preview Day

Op maandag 5 organiseert Hilversum Media Campus de Sneak Preview Day in de SWITCH op het Media Park.Tijdens de dag krijg je sneak previews van trainingen die je als mediaprofessional kunt volgen. Partijen die deze trainingen verzorgen, zoals het trainersburo, NHTV, College of MultiMedia en de NVJ Academy geven je tijdens de Dutch Media Week een gratis voorproefje van hun beste trainingen. Een leuke gelegenheid om bij te leren en als je enthousiast bent kun je er voor kiezen de hele opleiding/training te volgen.

  • Filmen met je smartphone (NVJ Academy)
  • Social Media (NVJ Academy)
  • Schrijven voor het web (NVJ Academy)
  • Storytelling (Trainersburo)
  • Virtual Reality (College of Multimedia)
  • Master in Media Innovation (NHTV)

Inschrijven

Andere activiteiten tijdens de week zijn onder andere: Media Café Coming Soon, Happy New Year Borrel – opening mediaseizoen; Drone Talk, Open Studio Dagen, Symposium digitale buitenreclame, TV in one day.