Lastige kwestie? Onze juristen helpen!

woensdag 4 november 2015

De juridische dienst van de NVJ staat bekend om haar kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid en kennis en kunde van het team van advocaten en juristen. Zo blijkt ook steeds uit onze tevredenheidsonderzoeken. Daar zijn we best trots op. Wist je dat leden gratis gebruik kunnen maken van onze juridische diensten?

  • Wist je dat leden gratis gebruik kunnen maken van onze juridische diensten?

Dagelijks werkt ons team van advocaten en juristen aan individuele zaken. Of het nu gaat om ontslag, reorganisatie, salarisvragenincasso, auteursrecht of contractrecht, en of het nu gaat om werknemers of freelancers: onze mensen kennen de mediawereld en het journalistieke vak door en door.

  • Wist je dat het marktconforme tarief al snel 200 euro is?

Zelf juridische hulp inschakelen, kost je al snel 200 euro per uur. Als NVJ-lid maak je gratis gebruik van deze service.

  • Wist je dat jaarlijks 1 op de 3 leden gratis ons juridisch spreekuur gebruikt?

Vragen worden direct beantwoord en opgelost, mensen worden gerustgesteld of er wordt meteen een vervolgafspraak gemaakt.

  • Wist je dat 10 procent hiervan tot een individuele zaak leidt met hulp van onze advocaten?

Uw ontslag succesvol aanvechten, oplossen van een arbeidsgeschil of auteursrecht conflict; een greep uit hoe wij onze leden bijstaan. Gratis en naar tevredenheid, zo blijkt uit ons halfjaarlijkse onderzoek

  • Wist je dat leden dagelijks bij ons terecht kunnen?

Mocht je als juridische hulp nodig hebben, aarzel dan niet en neem contact op. Onze advocaten en juristen helpen je professioneel en klantvriendelijk met een goede oplossing.

Je kunt als lid op een eenvoudige en snelle wijze in contact komen met een medewerker van de juridische afdeling tijdens het telefonische spreekuur op maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 uur. Ons telefoonnummer is: 020 30 39 700. Uiteraard kun je de afdeling ook e-mailen: juridisch@nvj.nl of kijk op de website: www.nvj.nl/rechtshulp

  • Nog geen lid? Wist je dat je direct na aanmelden al recht hebt op een uur gratis advies en bij volledig lidmaatschap op volledige rechtsbijstand na 3 maanden?

Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap. 

  • En dit zeggen enkele tevreden leden:

"Ik ben voortreffelijk geholpen en goed geadviseerd."

"De advocaat is duidelijk, zakelijk en geeft een gedegen advies. Erg over te spreken."

"Ga zo door. Of het nu incassozaken of contracten betreft, het team is te allen tijde bereid om te adviseren en te helpen. Als ondernemer is een partij zoals de NVJ bijna onmisbaar."

Naar Rechtshulp »