Masterclass Bladenmaken freelance

vrijdag 1 februari 2013

NVJ Academy en de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) organiseren voor het zesde achtereenvolgende jaar de vijfdaagse Masterclass Bladenmaken voor ervaren freelance redacteuren. De Masterclass Bladenmaken 2013 vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 april, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni en vrijdag 20 september 2013 en is speciaal ontwikkeld voor ondermeer schrijvende freelance redacteuren van publieks-, opinie- en omroepbladen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het doel van de Masterclass Bladenmaken Freelance Redacteuren is zowel de redactionele vaardigheden als de zakelijke kanten van het ondernemerschap aan te scherpen. Kopstukken uit het vak delen kennis en ervaring met de deelnemers.

Voorwaarden
De inschrijving van de Masterclass Bladenmaken Freelance Redacteuren staat open voor schrijvende redacteuren die als freelancer werkzaam zijn voor publieks-, opinie-, of omroepbladen. De deelnemers hebben in die hoedanigheid minimaal drie jaar werkervaring. Het programma biedt plek aan 18 freelancers.

De deelnemers overnachten in twee nachten in april en juni in hotel Het Nautisch Kwartier in Huizen. Het programma op 20 september vindt plaats in Felix Meritis te Amsterdam.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier downloaden op www.masterclassbladenmaken.nl of aanvragen via nvjacademy@nvj.nl.
De inschrijving sluit vrijdag 1 maart 2013. De selectie van de deelnemers geschiedt door de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP). Half maart ontvangen alle inschrijvers per e-mail bericht of ze tot de gelukkige deelnemers behoren.