Meld je aan voor de Werkgroep ANP

dinsdag 18 januari 2022

De NVF is namens een groep beroepsfotografen in gesprek met de directie van het ANP over zaken als minimumtarieven, missed sales en de Pictoright-vergoedingen. Er hebben inmiddels twee gesprekken plaatsgevonden, een derde is aanstaande. Het doel van deze gesprekken is om eerlijke werkvoorwaarden voor fotografen te creëren en samen met het ANP te zoeken naar oplossingen. 

Het is belangrijk dat de NVF namens veel leden kan spreken en een duidelijk mandaat heeft. Wil je betrokken zijn en op de hoogte worden gehouden van de onderwerpen die we met het ANP bespreken? Stuur dan een mailtje naar Milen van Boldrik om je aan te sluiten bij de Werkgroep ANP. Om je mening te delen, om actief mee te denken, je steun uit te spreken, regelmatig updates te ontvangen en vooral om samen op te trekken. 

Hierbij willen we benadrukken dat persoonlijke gegevens uitsluitend door de werkgroep worden gebruikt en niet met andere partijen worden gedeeld. NB: de werkgroep wil ook in kaart brengen hoeveel ‘missed sales’ er bij collega-fotografen plaatsvinden. Ook hierover kan je een mail sturen naar mvanboldrik@nvj.nl