Nu verkrijgbaar: early bird tickets De Ondernemende Journalist 2019

dinsdag 4 juni 2019

De eerste namen van het festival De Ondernemende Journalist dat op 27 september wordt gehouden, zijn bekend: keynotespreker is niemand minder dan Jake Halpern, de Amerikaanse Pulitzer-prijswinnaar, journalist, auteur en radioproducent; Annemarie van Gaal, ondernemer, investeerder en auteur; Sheila Sitalsing, freelance journalist en columnist; en Hadassah de Boer, dagvoorzitter. Bestel nu alvast je early bird ticket en bespaar 20% op je reguliere ticket.

Grootste journalistieke festival

Journalisten, auteurs, fotografen, starters, freelancers en werknemers: je komt ze allemaal tegen op het allereerste festival De Ondernemende Journalist, dat op vrijdag 27 september wordt gehouden in het Muntgebouw in Utrecht. 

Het Festival van de Journalistiek (ViP) en het FreelancersFestival (Auteursbond, NVJ en NVF) hebben de handen ineengeslagen om het grootste journalistieke festival in Nederland te organiseren: De Ondernemende Journalist 2019. Laat je inspireren door best practices, innovatieve start-ups en samenwerkingen van ondernemende journalisten, fotografen en adviseurs.

Journalistiek blijft altijd urgent, maar de tools en het journalistieke landschap veranderen. Wat moet je allemaal kunnen als (foto)journalist? Hoe vertel je welk verhaal in welke vorm? Hoe blijf je onafhankelijk? Hoe pak je een samenwerking aan? Hoe zorg je voor fatsoenlijke tarieven? Deze en vele andere vragen gaan we op 27 september beantwoorden. Dus save the date en koop je ticket!

Bestel nu je early bird ticket

De early bird tickets zijn de meest voordelige kaarten van het festival en alleen in de maand juni verkrijgbaar. Ze kosten slechts:

  • €16,- voor leden van de NVJ, NVF en de Auteursbond (reguliere prijs €20,-) 
  • €12,- voor studentleden (reguliere prijs €15,-) 
  • €32,- voor niet-leden (reguliere prijs €40,-) 

Wees slim en grijp deze kans. Je bespaart 20% op de reguliere ticketprijzen – lekker gevarieerd eten en diverse drankjes zijn hierbij inbegrepen.

>> Bestel hier je early bird tickets en stay tuned voor meer informatie