De Ondernemende Journalist 2019

vrijdag 27 september 2019, 13.00 - 21.30
Prijs:€ 40,00 

Leden € 20,- (ook Auteursbond), Student-leden € 15,-, niet-leden € 40,-. Log in bij MijnNVJ voor jouw prijs.

De laatste kaartjes voor #fdoj19 gaan als een raket! Wil je verzekerd zijn van je toegang tot het festival, bemachtig dan vandaag nog je kaartje.

Journalistiek anno 2019 is belangrijk en urgent als altijd, maar de tools en het landschap veranderen. Wat moet je kunnen als journalist? Hoe pak je een samenwerking aan? Hoe weer je je tegen lagere tarieven en veranderende vragen vanuit werkgevers? Hoe vertel je een verhaal het beste? Deze vragen, en nog veel meer, gaan we op 27 september beantwoorden.

Met Jake Halpern (Pulitzer-prijswinnaar, journalist, auteur en radioproducent), Annemarie van Gaal (ondernemer, investeerder en auteur), Sheila Sitalsing (freelance journalist en columnist), Femke en Ilse van Velzen (bekroonde filmmakers), Daniel Howden (managing director at Lighthouse Reports), Haroon Ali (reisjournalist), Evert Nieuwenhuis (journalist en columnist), Jeroen Swolfs (fotograaf, wereldreiziger, schrijver), Guido van Nispen (onafhankelijk adviseur), Nicole Segers (fotograaf), Irene van der Linde (journalist) e.v.a.!

Tijdens het festival kies je aan welke onderdelen je deelneemt. Je hoeft je niet in te schrijven voor de verschillende workshops en/of programma onderdelen.

50% korting voor NVJ- en Auteursbond-leden

Het festival De Ondernemende Journalist wordt georganiseerd in samenwerking met de Auteursbond. Zowel leden van de NVJ als van de Auteursbond ontvangen 50% korting op een ticket. NVJ-leden loggen eerst in voor de 50% korting. Auteursbond-leden registreren zich via MijnNVJ. Pas vervolgens in MijnNVJ op het tabblad Persoonsgegevens, onder NVJ lidmaatschap (Externe lidmaatschappen) aan dat je Auteursbond-lid bent. De korting wordt automatisch verrekend in onze shop.

Bij je ticketprijs is diner, 2 consumptiemunten en koffie, thee en water inbegrepen.

Aangemeld?

Na aanschaf van je ticket sta je automatisch op de gastenlijst. Een paar dagen voor het event ontvang je een e-mail met praktische informatie.

* Door een ticket te bestellen ben je akkoord met het Privacyreglement van de NVJ. Tijdens het evenement kunnen er foto's en/of filmopnamen gemaakt worden waar jij zichtbaar op bent die de NVJ kan hergebruiken in haar communicatie.

sponsors-2019-fdoj.png

Ga naar de Festivalpagina en lees het laatste nieuws over De Ondernemende Journalist 2019!

Festivalpagina

Festival sprekers

sprekers-overzicht-landingspagina.jpg

De line-up van De Ondernemende Journalist is bekend! Dit zijn de sprekers.

Festival sprekers

Heb je een vraag over het Festival van de Journalistiek?

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ 020-303 97 00.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.