NVF biedt 55 procent korting op apptool

woensdag 24 december 2014

Leden van de NVF genieten ruim 55 procent korting op de apptool Ownapply. Ownapply is een platform om eigen iPad publicaties te maken en te verkopen.
NVF-leden betalen € 8,50 per maand inclusief BTW in plaats van €19,- per maand. Zij hebben verder recht op een gratis test account gedurende veertien dagen.   
 
‘Ownapply draagt bij aan de democratisering van fotojournalisten. Fotografen en journalisten kunnen hiermee zelf publiceren namelijk op tablet. Ze zijn niet langer afhankelijk van uitgevers. Bovendien kunnen zij dankzij deze tool in minder dan een uur tijd zelf een App ontwikkelen voor zichzelf of voor klanten. Hopelijk werven fotojournalisten dankzij deze tool nieuwe klanten’,  aldus NVF-secretaris Rosa García López.
 
Ownapply is ontwikkeld door fotojournalist en NVF-lid Juan Vrijdag. De NVF vindt het belangrijk om nieuwe initiatieven voor en door fotojournalisten te ondersteunen en NVF-leden te laten profiteren van innovatieve producten die bijdragen aan de democratisering van leden.
Om in aanmerking te komen voor de korting dienen NVF-leden hun lidmaatschapsnummer te vermelden in het contactformulier waarmee ze zich kunnen aanmelden op de website www.ownapply.com.