Oproep: blogs ter inspiratie

woensdag 25 maart 2020

UPDATE - Onze oproep naar inspirerende ideeën heeft een overweldigend aantal mooie invalshoeken opgeleverd, waarvoor veel dank! We hopen iedereen die heeft gereageerd op de oproep (tot vrijdag 27 maart 10.00 uur), zo spoedig mogelijk een antwoord te sturen. De keerzijde van de hoeveelheid reacties is evenwel dat we de oproep tot nader order on hold moeten zetten. We hopen op jullie begrip. 

Waar de ene freelancer een streep door al zijn opdrachten ziet gaan, komt de ander om in het werk. Hier en daar zien we ook pareltjes van nieuwe initiatieven, originele invalshoeken of onverwachte samenwerkingsverbanden ontstaan. Van de nood een deugd, om met freelancer Jop de Vrieze te spreken. Ben jij bereid om jouw ondernemingszin of nuttige tips over ondernemen te delen met andere freelancers? Laat het ons weten.

Per week nodigen we een freelance journalist of fotojournalist uit om een (betaalde) blog van circa 300 woorden te schrijven. Het mes snijdt zo aan twee kanten: jij ontvangt een kleine opdracht; freelancers ontvangen inspiraties.

Meld je aan (het liefst met een korte invalshoek) bij Connie Wiering, cwiering@nvj.nl