Met ViP mee naar Brussel

vrijdag 21 februari 2014

In mei 2014 vinden de Europese verkiezingen plaats, maar wat weet je eigenlijk van Europa? Vraag jij je ook af hoe het journalistieke spel in Brussel gespeeld wordt, en hoe journalisten, voorlichters, lobbyisten en politici in de EU elkaar beïnvloeden? Om deze en nog veel meer vragen te beantwoorden, en om gewoon eens een kijkje te nemen in het politieke hart van de EU, organiseert Vers in de Pers op 10 en 11 april een geheel verzorgde persreis naar Brussel.

Als echte ViP'er mag je mee op een geheel verzorgde persreis inclusief twee hotelovernachtingen, treinreis van en naar Brussel, lunch in het Europees Parlement, een gezellig diner met EU-correspondenten en toegang tot de gebouwen en het bezoekerscentrum van de EU. Als eigen bijdrage vragen we je slechts 25 euro. Je vertrekt op woensdagavond 9 april (vrij tijdstip), het programma eindigt op vrijdagmiddag 11 april.

Als ViP'er heb je de unieke kans om hierbij te zijn. Het aantal plaatsen is echter zeer beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar versindepers@nvj.nl. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, NVJ-nummer en eventueel de naam van je opleiding.

Houd voor updates rondom het programma en het aantal beschikbare plaatsen @versindepers op Twitter in de gaten.