Registreren januari actie Fotojournalistiek heeft een prijs

Registreren Fotojournalistiek actiedag 25 januari
Via dit formulier meld je je aan voor deelname aan de actiedag Fotojournalistiek heeft een prijs van vrijdag 25 januari 2019.

Vergoeding voor NVJ NVF-leden
Deelname aan de actie betekent dat je in het uiterste geval bereid bent om op 25 januari het werk neer te leggen, die dag geen foto's te leveren aan mediaorganisaties of beeldbanken en dat je aanwezig bent bij mogelijke acties die dag. 
In dat geval krijg je als je je onderstaand registreert - en als je NVJ NVF lid bent - een vergoeding van €95,- per dag + eventuele reiskosten naar de actielocatie. Dus; wil je meedoen aan de actie EN wil je ook de vergoeding ontvangen, wordt dan NVJ NVF lid via deze link als je dat nog niet bent. Meedoen aan de actie zonder NVJ NVF lid te zijn kan uiteraard ook.

 

Ja, ik doe mee aan de Fotojournalistiek actiedag op 25 januari en registreer me hieronder:

Wil je meedoen aan deze actie maar ben je nog geen lid van de NVJ NVF en wil je een vergoeding ontvangen wanneer er op 25 januari niet geleverd wordt ? Meld je dan eerst hier aan »

Actie Fotojournalistiek heeft een prijs

De acties in januari maken deel uit van de campagne Fotojournalistiek heeft een prijs van de NVF. Blijf op de hoogte van nieuws en acties of download het Beeldboek via de NVF actiepagina.

NVF Actiepagina